45.299 biler

Læs mere om Ford Mustang her

Ford Mustang
Anmeldelse

Ford Mustang Mach 1 - den perfekte Mustang?

Ford fortsætter med at hælde specialversioner ud af den potente Mustang og seneste variant, er Mach 1, en baneversion, som kun er lidt mindre vild en GT350 og lidt mere end en Bullit, og så kan den fås for under en million - og så udskammer den din elbil.

Læs nu
Ford Mustang
Anmeldelse

Amerikanske ambitioner – Ford Mustang Mach E

Ford introducerer endelig deres elektriske model - en bil de venter sig så meget af, at den har fået den store hæder at få navnet Mustang. MEN kan Mustang Mach E virkelig bære navnet - det undersøger vi her.

Læs nu

Køb brugt Ford Mustang

Ford Mustang er en af de mest ikoniske amerikanske muskelbiler. Den første generation af Ford Mustang så for første gang dagens lys tilbage i 1964, og at Ford stadig producerer netop denne bil - mere end 50 år senere - siger en hel masse om bilens popularitet.

Dengang Ford Mustang kom frem, var den dybt ikonisk, og der var aldrig set noget lignende. Den kom standard med en larmende V8 motor, og har været med til at forme amerikansk kultur på en måde, der er svært at sætte sig ind i.

Ford Mustang er en af de biler, der har optrådt i allerflest amerikanske film, og når man tænker på en amerikansk muskelbil, så er det gerne Mustangen, som de fleste tænker på.

De mest fantastiske Ford Mustang modeller er nogle af de helt gamle modeller fra 1968 og 1969, som der ikke er produceret særligt mange af. Dermed kan du få en unik bilmodel med dig hjem.

Disse 50 år gamle biler sælges for tårnhøje priser, og det gør de, fordi de er smukke og ikoniske, og fordi de er af så høj kvalitet. En velbevaret brugt Ford Mustang fra de sene 60’ere kan næsten ikke købes for penge, men det er en af de fedeste og smukkeste biler, der nogensinde er skabt. Særligt den drønpopulære Shelby Mustang er et hit, og her får du altså en rigtig muskelbil med masser af power.

Senere generationer af Ford Mustang har haft svært ved at nå samme popularitet som den første generation, og nu kører vi på sjette generation af Ford Mustang. I dag er Ford Mustang stadig en ikonisk muskelbil, der forsøger at holde gejsten fra sine tidlige forfædre højt. De nye Ford Mustangs er fede, og du kan købe en nyere brugt Ford Mustang til lang færre penge, end en af de gamle Shelby Mustangs.

 

Derfor skal du have en brugt Ford Mustang

Det er lige før, at man slet ikke behøver at nævne grunden. Hvis du er bekendt med bil- og historiekultur, så ved du allerede, hvorfor du skal have fingrene i en Ford Mustang.

For de fleste er det en kæmpe stor drøm at have en Ford Mustang holdende i indkørslen, da det simpelthen er en af de smukkeste biler, der nogensinde er skabt.

Så hvis du er klar til at investere i en brugt Ford Mustang, så vil vi anbefale, at du går på opdagelse i vores udvalg her på siden. Der er nogle perler imellem, men uanset hvilket brugt Ford Mustang, du får fingrene i, får du den vildeste køreoplevelse.

 

Køb Ford Mustang brugt hos Biltorvet.dk

Hos Biltorvet.dk har vi et stort udvalg af brugte Ford Mustangs, og vi får hele tiden nye modeller ind. Så hvis du leder efter denne ikoniske amerikaner, så finder du den her hos os, hvor du kan gøre en sikker handel, og altid får god kundeservice ved spørgsmål og naturligvis de bedste priser på markedet.

 

Ofte stillede spørgsmål om Ford Mustang

Hvorfor skal jeg købe en Ford Mustang brugt?

Ford Mustang er en meget kendt bilmodel, der er elsket især i USA. Den nyeste Ford Mustang indeholder mere teknologi, har en bedre ydeevne og endnu mere personalisering end tidligere modeller. Hvis du køber bilen brugt har du mulighed for at få meget value-for-money. Du kan nemt finde brugte Ford Mustang hos os ved Biltorvet.

 

Kan man købe Ford Mustang som en elbil?

Ja, hvis du er ude efter en elbil kan du kigge på Ford Mustang Mach-E modellen, som hurtigt er blevet en af de mest populære modeller grundet dens fantastiske ydeevne og kvalitet.

 

Hvordan er sikkerheden i en Ford Mustang?

Ford Mustang er typisk gode når det kommer til sikkerhed, da modellerne har funktioner som airbags, elektronisk stabilitetskontrol og bremseassistance. Det er dog altid vigtigt at undersøge det specifikke år og model for at få detaljerede oplysninger om de konkrete sikkerhedsfunktioner.

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford Mustang", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford Mustang", "author": { "@type": "Person", "name": "Brian Haugard" }, "datePublished": "2019-07-26", "reviewBody": "Brugt Ford Mustang med fart i. Det bedste køb", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

Indlæser..