"Concept A Sedan" hedder konceptbilen, som netop har haft premiere på Auto Shanghai. Bilen giver et glimt ind i krystalkuglen og viser fremtiden for de mere kompakte biler i porteføljen hos Mercedes-Benz.

"Vores globale succes er ikke mindst baseret på vores familie af kompakte biler. I 2016 valgte flere end 635.000 kunder en A- eller B-Klasse, en GLA, CLA eller CLA shooting brake. Og vi er sikre på, at mange flere vælger den vej i år," siger Britta Seeger, som er medlem af bestyrelsen i Daimler AG og ansvarlige for marketing og salg for Mercedes-Benz personbiler.

Concept A Sedan er proportioneret som en dynamisk og kompakt sedan. De karakteristiske træk ses blandt andet i den lavtliggende kabine, udtryksfulde front og vinklede Panamericana-grill, som vi meget gerne ser overført til kommende produktionsmodeller.

"Concept A Sedan er både "hot" og "cool" på samme tid. Kombineret med de perfekte proportioner og det sensuelle ydre har den forestående generation af de kompakte klasser potentialet til at fremskynde en helt ny design æra," siger Gorden Wagener, chefdesigner for Daimler AG.