Škodas nyeste model, Roomster, har fået mange priser for sit innovative og funktionelle design, kombineret med dynamiske køreegenskaber og højeste sikkerhed i form af 5 Euro NCAP stjerner. Škoda Roomster har vundet titlen som årets bil i en række lande, og var ganske tæt på at løbe med Škodas tredie årets bil-pris i Danmark 2007.

Et af de største og mest betydningsfulde bilblade i Europa Auto-Bild har gennemført en afstemning om årets bil blandt bladets læsere i de lande, hvor det udgives. I Danmark valgte læserne Škoda Roomster til årets bil 2007.

På den internationale biludstilling i Geneve, fik Škodas danske direktør, Ulrik Schönemann, overrakt prisen, i form af et flere kilo tungt 1-tal i guld, som symbol på førstepladsen.

Den nye frække MPV fra Škoda blev valgt, fordi Roomster giver meget bil for pengene. Masser af udstyr, den store rummelighed og køreegenskaberne helt i top var ikke til at komme uden om.

"Prisen er i virkeligheden den bedste pris af alle, fordi det er læserne og dermed kunderne, der har valgt bilen som årets bil 2007" - siger en stolt direktør for Škoda i Danmark.

Ud over Roomster markedsfører Škoda minibilen Fabia og mellemklassebilen Octavia samt den nye Superb. Škoda var i 2006 Danmarks 7. største bilmærke.