Opel Vectra Wagon får dansk premiere

De danske Opel forhandlere viser hele Opels modelpalette på udstillingen ”Biler for Alle 2003” i Messecenter Herning.

Opel Vectra Wagon får en naturlig centerplacering i Herning, idet den her vises for første gang i Danmark. På standen ses tre styk Opel Vectra Wagon. Den vises med 1,8 liters direct injection motor, som yder 122 hk, med 2,2 Direct motoren er ydelsen 154 hk og med 2,0 Turbo motoren er der hele 200 hk at rutte med.
Den nye Opel Vectra Wagon, som kommer på det danske marked omkring nytår, sætter en ny standard i segmentet. Den er større ved bagsædet – og den har et større bagagerum end konkurrenterne i klassen.

Nye Twinport motorer
Andre biler på Opels stand er flere Corsa i den nyeste udgave – både som 3-dørs og 5-dørs. Opel Astra vises med de nye 1,6 16V Twinport motorer – som 5-dørs og som wagon. Der er to stk. Opel Meriva, begge med 83 hestes 1,6 8V motor. Vectra Sedan vises med 122 hestes og 147 hestes motorer på henholdsvis 1,8 og 2,2 liter.

Opels varebiler
Opels omfattede varebilprogram er også at se i Messecenter Herning:
Combo 1,7 DTI er der, Zafira Flexivan med 2,0 diesel, Zafira Flexivan OPC, Opel Vivaro - med den kendte 1,9 liters common rail diesel (DTI) og ligeledes den helt nye 2,5 liters DTI. Der er også en Vivaro pick-up at se på Opel standen.

Opel Movano er også en Danmarks premiere , idet bilen har fået helt nyt design og nye motorer. Movano kommer på markedet med nyt udseende, udvidet modelprogram, to nye common rail turbo-diesel motorer (2,5 CDTI – 100 hk/ 3,0 CDTI – 136 hk) og yderligere forbedret chassis med seneste generation af ABS og bremseassistance. I interiøret finder man forbedrede sæder, og nye former for aflæggeplads byder på mere komfort og funktionalisme, og den nye gearstang giver forbedret ergonomi ved sin placering i instrumentpanelet.