Fortæl om dit frieri og vind en Peugeot 207 CC i din bryllupsweekend. Dette er konceptet i Peugeots romantiske ”207 CC I DO” kampagne, der netop er skudt i gang og kører frem til slutningen af september måned. Man deltager i konkurrencen ved at fortælle sin historie på www.peugeot.dk.

Peugeot sætter fokus på kærligheden og udlover hver weekend fra maj til slutningen af september en Peugeot 207 CC til brudepar over hele landet.

Foregik frieriet på toppen af Empire State Building eller var det en perfekt afslutning på en regnfuld mandag? Historierne om det romantiske øjeblik er mange, og ved at lægge sin historie ind på Peugeots bryllupssite på www.peugeot.dk, deltager man i lodtrækningen om at få mulighed for at køre sit livs udkårne fra kirken eller rådhuset i en 207 CC.

Som vinder af ”207 CC I DO” i sin bryllupsweekend deltager man desuden i konkurrencen om en lækker wellness weekend for to - det kræver blot, at man uploader et bryllupsfoto med 207 CC.
Peugeots bryllupssite er også tænkt som inspiration, så selvom man ikke er blandt de heldige brudepar, der kan nyde deres bryllupsweekend med taget nede, kan man vinde en wellness weekend, hvis man indsender bryllupstalen fra den store dag.

Vinderbilen, ”207 CC I DO”, er en Peugeot 207 CC Sport med 150 hk med en lang liste af komfortudstyr. Den giver rig mulighed for at få sommervind i sløret, og hvorfor ikke nyde tosomheden dagen derpå med taget nede og en tur i det blå.