Biltorvet.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her
OK

Bedre økonomi og billigste bil

1 / 1
  • Bedre økonomi og billigste bil

Bedre økonomi og billigste bil

|

Chevrolet Matiz kører nu 20 km/l, en forbedret brændstoføkonomi, der kommer forbrugerne til gode i mere end én forstand. Matiz kører ikke kun længere på literen. Den forbedrede benzinøkonomi gør ligeledes, på baggrund af de nye afgiftsregler der tilgodeser miljøvenlige biler, Matiz til Danmarks billigste bil. Prisen er 89.995 kroner med en ½-årlig ejerafgift på kun 260 kroner.

”At netop Chevrolet har Danmarks billigste bil er i modsætning til mange danskeres opfattelse af mærket. Langt de fleste tror, at Chevrolet er lig med store, dyre benzinslugende biler, men det europæiske modelprogram er faktisk lige det modsatte med fokus på Value-for-money”, udtaler Dorthe E. Arvin, pressechef hos Chevrolet Danmark.

Chevrolet stopper ikke prisnedsættelserne ved Matiz. Chevrolet Aveo er tilmed blevet 5.000 kroner billigere. Og går vi op i C-klassen, er Lacetti og Nubira St.car modellerne blevet udskiftet med nye Classic modeller, der alle har ny opgraderet udstyrspakke som standard – og tilmed billigere end sine forgængere. Her er besparelser at hente på henholdsvis 37.000 og 39.000 kroner.

Chevrolet Matiz til salg på biltorvet.dk

Chevrolet Matiz 0,8 SE 5d
kr. 38.900
Chevrolet Matiz 0,8 S 5d
kr. 29.900
Chevrolet Matiz 1,0 SE 5d
kr. 19.900
Chevrolet Matiz 0,8 S 5d
kr. 22.900

Brugte biler fra alle bilmærker