Chrysler Group på Detroit udstillingen 2006:Verdenspremiere på tre modeller

Jeep Wrangler

Dodge Caliber

Chrysler Aspen

På biludstillingen I Detroit vinder konceptbilerne Dodge Challenger og Chrysler Imperial publikums hjerter. De tre nye produktionsklare biler fra Dodge, Jeep og Chrysler vinder den fornuftige bilkøbers tillid.

Jeep Wrangler, med enestående køreegenskaber i terrænet, debuterede ved at komme ud i det fri via et vindue i entréen, og siden klatre op på toppen af Mount Jeep udenfor North American International Auto Show, NAIAS 2006.

Dodge Caliber, der kommer til Danmark til efteråret, er en 5-dørs vogn med moderne fremtoning og en tiltalende pris, der dog på nuværende ikke ligger helt fast, med 1,8 liters motor.

Chryslers første SUV, som i Sport Utility Vehicle, fritids- og arbejdskøretøj, hedder Aspen, og er ikke tiltænkt det europæiske marked. Der er fuld plads til syv personer, og den er udstyret med alle moderne sikkerhedssystemer samt et brændstofforbrug, der er tilstrækkelig lavt til at interessere de amerikanske købere, der også er begyndt at holde et vågent øje med priserne på benzin og diesel.