Skodas store lille bil, Fabia Combi - til de unge danske familier, som har brug for en sikker, pålidelig og ikke mindst rummelig bil.

Salgstallene for året taler deres eget tydelige sprog. Fabia Combi er en bil med stor succes. Derfor er det en rigtig glædelig nyhed for mange, at der netop i denne tid er en stor sending Fabia Combi på vej til Danmark fra Tjekkiet, hvor bilen bliver produceret.

Bilen er en kampagnemodel, som inspireret af den kommende vinter, kaldes for Tundra.

Den er som sagt en Fabia Combi, altså en stationcar, og ud over vinterpraktisk standardudstyr som ESP, antiudskridningssystem, fartpilot, varme i forsæderne, semiautomatisk aircondition, varme i sidespejlene og meget mere, så har Fabia Combi Tundra yderligere mørktonede ruder på bageste sideruder og bagruden samt en praktisk fabriksmonteret tagræling, helt uden merpris.

Fabia Combi Tundra fås i 3 motorversioner: den lille økonomiske 1.2 12V med 64 hk, den større og velkørende 1.4 med 75 hk samt den stærke og meget populære dieselmotor 1.4 TDI PD ligeledes med 75 hk.

Prisen starter på 172.000 kr. eksklusive leveringsomkostninger og evt. metallak.

Landets Skoda-forhandlere står klar til at modtage kunder og andre interesserede til åbent Tundra-hus i weekenden 1./2. oktober, med masser af gode råd og forslag til at gøre din Skoda endnu mere klar til vinteren.