Fiat for fuld skrue på bilmessen i Herning

Fiat sætter alle sejl ind for at give forbrugerne en unik oplevelse på bilmessen i Herning. Det sker med blandt andet skandinavisk premiere på Fiat Bravo og Fiat 500 og koncerter med Sanne Salomonsen og Johnny Deluxe.

Italienerne har sans for la dolce vita – det søde liv – og de er gode til at skabe fest og farver ved en hver anledning. Det har smittet af på den danske importør af Fiat og Alfa Romeo, som sætter alle sejl ind for at kræse for forbrugerne på bilmessen ”Biler for alle” den 25.-28. oktober.

”Vi prioriterer bilmessen i Herning meget højt og bruger en masse ressourcer på at gøre vores deltagelse til noget ganske særligt for de besøgende. Vi ser det som en enestående mulighed for at komme ud og møde forbrugerne og give dem en smagsprøve på det italienske univers, vi er stolte af at være en del af,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Først og fremmest præsenterer Fiat en række spændende bilnyheder: For første gang i Skandinavien kan man opleve den nye, elegante og sporty Fiat Bravo, som samtidig lanceres i Danmark. Der er store forventninger til Bravo’en, som fik en flot fjerdeplads i konkurrencen ”Årets Bil 2008” i Danmark. På Fiats stand bliver også den nye udgave af det berømte bil-ikon, Fiat 500, vist frem for allerførste gang i Skandinavien – og ligeledes Fiat Ducato Minibus, Alfa 159 S-Van og Fiat Grande Punto Van har deres danske debut.

Hos Fiat kan man desuden få en kop kaffe i den italienske kaffebar eller få lavet en Fiat 500 tatovering, og torsdag og fredag fyrer henholdsvis hele Danmarks rockmamma, Sanne Salomonsen, og det populære rockband Johnny Deluxe under messegæsterne.