Fiat Varebiler bliver til Fiat Professional.

Som led i Fiats internationale vækststrategi bliver Fiat varebiler nu et særskilt Brand hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S med direkte reference til det internationale hovedkontor i Torino. Navnet på det nye Brand er Fiat Professional.

Fiat Professional er Europas anden største indenfor salg af varebiler med en markedsandel på 12 % i 2007. Med store investeringer i produktudvikling i de seneste år har Fiat Professional et af markedets absolut nyeste og bedste produktprogram, senest bevist ved udnævnelsen af Fiat Scudo som Årets varebil 2008 i Europa. Og det er ikke alene i resten af Europa det går godt for Fiats varebiler, også herhjemme er der godt gang i salget

”Vi har øget varebil salget i Danmark med 22%, ligesom vi har øget markedsandelen i 2007. Med yderligere fokus på Fiat Professional, vil vi for alvor kunne udnytte vækstpotentialet, med særlig fokus på Fiat Scudo samt naturligvis den nye Fiat Fiorino.” fortæller Kåre Neergaard der er nyudnævnt Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Fiats varebil sortiment markerer sig ved, at matche stort set alle ønsker og behov hos den professionelle bruger af varebiler. Fra den store og stærke Fiat Ducato med en lasteevne på op til 3.500 kg til den lille Fiat Fiorino der kommer frem hvor andre må give op. Samtidig tilbyder Fiat Professional et stort og velfungerende motorprogram på både diesel og benzin.