Fire Hyundai premierer på Geneve Motor Show

Hyundai Motor Co. præsenterer hele fire premierenyheder på årets store biludstilling i Geneve, som holdes fra den 6. til den 16. marts.

To af dem er nye modeller, og publikum på udstillingen bliver de første i Europa til at opleve den faceliftede Hyundai Sonata. Også i Europa er Hyundai’s store sedan populær, og den nye models design og højere motorydelser vil uden tvivl appellere endnu mere til europæerne.

Den anden nye model på udstillingen er den faceliftede Hyundai Matrix. Eksteriøret er videreudviklet til et tidssvarende design, og man kan vælge imellem en række nye farver. Endvidere er interiøret opdateret.

Tredje nyhed på udstillingen er en øko-dynamisk konceptbil, der viser, hvordan man kan reducere CO2 udledningen med op til 29 procent - vel at mærke med eksisterende teknologi og uden store konsekvenser for økonomi, ydelser og køreglæde. Det nye øko-koncept er en naturlig videreførelse af Hyundai’s mangeårige indsats for mere miljøvenlig teknologi, og det er meget tæt på at kunne produceres.

Økologiske overvejelser har også spillet en stor rolle under udviklingen af konceptbilen HED-5 - udstillingens fjerde Hyundai premiere. Det er en sekssæders MPV, der viser helt nye dimensioner af alsidighed. Brugen af revolutionerende materialer og nye konstruktionsteknikker er udviklet i samarbejde med innovationspartnere som Recaro, Bayer og LG.

Foruden de fire spændende nyheder viser Hyundai standen hele 2008 personbilspaletten, som omfatter i10, i30, i30 CW, Santa Fe, Tucson, Grandeur, Coupé, Getz og Matrix.