Den unikke touch-screen på 208 har fået tildelt prisen ”Comfort Innovation of the Year” af en international jury bestående af motorjournalister ved ”Automotive Interiors Expo” i Stuttgart.

 
Intuitiv, ergonomisk, moderne – en fusion af funktioner. Dette var ordene, da Peugeot 208 blev belønnet med prisen ”Comfort Innovation of the Year” for sit infotainment system med 7” touch screen, som er standard på alle 208 Active- og Allure-udgaver.
 
Dette unikke infotainment system forener en masse funktioner, der normalt er separerede: Radio, musik, navigation, triptæller osv. Der er mulighed for at tilkoble jack / USB stick eller Bluetooth forbindelse. Det betyder, at man kan tilkoble sin smartphone eller tablet og styre dens funktioner via den store touch-screen, hvor man kan vælge musik eller modtage opkald. Mobiltelefonen deler kontaktdetaljer med navigationssystemet, hvilket giver mulighed for navigation til adresser, der er gemt i listen over kontakter.
 
Prisen gives desuden også for den nye generation af Peugeot Connect Apps, som er udviklet for at gøre livet som bilist væsentlig lettere. Peugeot Connect Apps giver adgang til brugbart og opdateret information om bl.a. brændstofpriser, ledige parkeringsmuligheder, trafikinfo, vejret mm.
 
Juryen bag den anerkendte pris består af internationale motorjournalister ved ”Automotive Interiors Expo”, som blev afholdt i Stuttgart samtidig med ”Automotive Testing Expo”, ”Engine Expo” og ”Vehicle Dynamics Expo”, der samler den professionelle autobranche fra hele verden.