Biltorvet.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her
OK

Ford Verve Koncept

|

Ford viser ny Konceptbil i Frankurt
Ford Verve er en frisk og farverig konceptbil der antyder Fords fremtidige design vision for små biler.

"Verve præsenteres i Frankfurt for at registrere publikums reaktioner i mens bilen er under udvikling," siger John Fleming, president og CEO for Ford Europa.


Dette er uden tvivl vores mest udtryksfulde bilmodel til dato, fastslår Martin Smith, Executive director of design hos Ford Europa. Den demonstrerer de dynamiske muligheder der er for Fords nye formsprog 'kinetic design' til en avanceret og modebevidst generation.

Smith bruger ord som "præcisionsskulptureret", "smidig muskulatur" og "atletisk" for at beskrive karrosseriformen, som med sin B-stolpeløse struktur giver et coupé-lignende indtryk.

"Vi ønsker at udtrykke hvordan vi mener at Fords fremtidige små biler skal se ud, siger Stefan Lamm, Chief Exterior Designer, Ford Europa. "Ford Verve er et tydeligt tegn på vores ambition om at indtage en ledende position i B-klassen og skabe individuelle biler til individuelle kunder, ligesom med S-MAX og den nye Mondeo.

Ford Verve er lige dramatisk indvendigt, som udvendigt og overflader, farver og materialer bidrager alle til et moderne udseende.

Den frihed som designerne fik, har hjulpet dem til at indføre 'kinetic design' i interiøret på Ford Verve. Blandt andet er mange af de traditionelle løsninger blevet forkastet, specielt hvad angår arkitekturen af instrumentpanelet, som får et traditionelt instrumentpanel til at virke gammeldags.


"Dette er et kvantespring i brugen af 'kinetic design'," siger Niko Vidakovic, Fords Chief Interior Designer. "Denne type visuel innovation, der knytter interiøret til eksteriøret, tror vi, at vi er alene om."

"En ny generation af købere, der er født og opvokset med mobiltelefoner og lignende elektronik, vil helt klart føle sig hjemme i dette interiør, som overgår standarden i den typiske B-klasse," mener Vidakovic.

Med Verve stræber Ford efter at skabe et præcist udtryk for en helt bestemt stil. Udtryksfulde og harmoniske farvekontraster, samt behagelige materialer, frembringer en følelse af høj kvalitet.

Samtidig med at arbejdet med en ny generation af små biler fortsætter, håber Ford at kunne måle publikums reaktioner på Verve's avancerede design på dette års internationale biludstilling i Frankfurt.


Martin smith fortæller at tilbagemeldingen fra publikum vil være yderst vigtig, for den design-mæssige retning man vil vælge for den nye bil. "Ford Verve er et dynamisk førstehåndsindtryk for de tanker vi har gjort os og den vil bidrage til design-DNA'et for vores næste produktgeneration," siger han.

Ford til salg på biltorvet.dk

Ford Fiesta 1,3 Ambiente 70HK 5d
kr. 39.900
Ford Escort 1,6i CLX 5d
kr. 8.899
Ford Ka+ 1,2 Ti-VCT Ultimate 85HK 5d
kr. 124.900
Ford C-MAX 1,0 EcoBoost Titanium 100HK 6g
kr. 169.900
Ford Mondeo 2,0 TDCi DPF Titanium 163HK Stc 6g Aut.
kr. 204.900
Ford Ka 1,2 Titanium 69HK 3d
kr. 49.800
Ford Mondeo 1,5 SCTi 160 Titanium aut. 5d
kr. 299.900
Ford Mondeo 2,0 TDCI 140HK Stc
kr. 179.500
Ford Focus 1,6 Trend st.car
kr. 34.900
Ford Fiesta 1,0 Trend Plus Start/Stop 80HK 5d
kr. 124.900
Ford C-MAX 1,0 EcoBoost Titanium 125HK 6g
kr. 239.900
Ford C-MAX 1,5 EcoBoost Titanium 150HK 6g
kr. 274.900

Brugte biler fra alle bilmærker