Opel forhandlerne inviterer ejere af Opel fra årgangene 1996 til 1999 til gratis test af bilen i weekenden 27. og 28. september.

Opel forhandlerne inviterer ejere af Opel modeller fra årgang 1996 til 1999 til en grundig 26 punkts test af bilen i weekenden 27. og 28. september. Finder forhandleren fejl og mangler, får bilejeren selvfølgelig et godt tilbud på reparation. Testen skal sikre, at bilen er i form til den kommende vinter. Derfor er det vigtigt, at bilen er i orden på områderne sikkerhed, komfort og driftsøkonomi.

Opel forhandleren kontrollerer, om alt er, som det skal være: er foruden hel og uden ridser, virker visker og vasker, lyser lygter og lys, batteriet og dets ledningsforbindelser checkes efter sammen med ventilatorremmen, frostsikringsgraden af kølesystemet, køler- og varmeslanger, benzinslanger, sikkerhedsseler og lygtejustering. I det gratis eftersyn indgår også bl.a. horn og blinklys, motoroliestand, kontrol af dækkene for slid og mønsterdybde, kontrol af støddæmpere, hjulophæng, bremse-rør og -slanger og funktion af både parkeringsbremse og driftsbremse.

Det er mest praktisk, hvis Opel ejeren bestiller tid hos forhandleren, som fortsat har tilbuddet frem til fredag 3. oktober.