En MPV med et strejf af sport. Sådan må vi betegne Hondas Stream model. Stream er en MPV i samme klasse som Renault Scenic, Opel Zafira, FIAT Multipla og Citroen Xsara Picasso. Men, Honda Stream adskiller sig fra sine konkurrenter på flere måder.
Stream har syv sæder - hvilket det kun er Zafira der kan matche. Syv sæder skal så siges med forsigtig stemme, da det midterste sæde egentlig ikke er et sæde, men nærmere en forhøjning imellem bagsæderne.
Den bageste sæderække virker umiddelbart meget lille, men det er ganske nemt at komme ud og ind. Sæderne er dog mest beregnet for børn.
Til forskel fra Zafira, så er Stream lavere og derfor langt mere personvognsagtig at køre i. Køreoplevelsen er en helt anden. Minimal krængning og en mere direkte indstyring gør Stream mere sportslig end konkurrenterne.
Udseendet gør så samtidig sit til, at Honda'en virker mere nyskabende og futuristisk end konkurrenterne - måske lige med undtagelse af Multipla, der nok efterhånden har patent på futuristisk design.

Med 125 Hk er Stream klart den stærkeste bil i klassen. Men, dette hjælper ikke meget, da bilen er så utrolig lavt gearet. Hvor er det 6. gear tænker man tit - for det mangler virkelig. De 125 Hk leveres ved 6.300 o/min. Det er synd, for motoren gør ellers et rigtig godt stykke arbejde. Den trækker rent og uden problemer. Støjniveauet bliver dog for meget ved motorvejskørsel og man kan faktisk godt blive træt af at køre i bilen på grund af dette.

Indretningen i kabinen er ganske spændende. Gearstangen er placeret i midterkonsollen, ganske som lillebror Civic. Man er ikke i tvivl om, at det er en Honda man sidder i - dog virker kabinen lidt for "Asien-agtig". En mørkere plastik ville hjælpe meget på det samlede indtryk

Man sidder rigtig godt i de forreste sæder. Desværre har designerne fra Honda ikke været helt vågne da de skulle få plads til handskerummet. Pladsen under dette er afdækket, så man ikke har mulighed for at strække benene. Så med mindre du har en MEGET lille fod, så kan det godt blive et problem.

Honda Stream koster 249.950,- kroner. Til sammenligning koster Zafira 1.8 i den skrabede family version 256.400,- kroner. Stream adskiller sig ikke udstyrsmæssigt fra konkurrenterne. El-ruder foran og bagi, højdejusterbart forsæde samt aircondition er at finde på listen over standardudstyr.
Stream henvender sig klart til familien, der har brug for en anderledes bil med sportslige køreegenskaber og plads - men som samtidig ikke ønsker en "firkantet" bil. Desværre lider den under motoren meget lave gearing. Prøv derfor en 2.0 liters med 156 Hk, inden du beslutter dig for den mindre 1.7'er. Der er en verden til forskel.