Biltorvet.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her
OK

Jaguar F-Type Coupé

1 / 4
  • Jaguar F-Type Coupé
  • Jaguar F-Type Coupé
  • Jaguar F-Type Coupé
  • Jaguar F-Type Coupé

Jaguar F-Type Coupé

|

Tidligt i morges løftede Jaguar sløret for den nye F-TYPE Coupé på Los Angeles Auto Show. Med den nye coupé markerer Jaguar sig endnu engang som en af verdens førende producenter af sportsvogne i luksusklassen.

”F-TYPE Coupé repræsenterer højdepunktet for Jaguars performance-serie – fart, performance og den øjeblikkelige reaktion vil begejstre selv de største sportsvognsentusiaster. Vi har designet et chassis, hvis styreegenskaber alene indgyder kontrol. Det er præcist, og det er hurtigt… det er en sand sportsoplevelse, ” siger Mike Cross, Jaguars chefingeniør.

Tre versioner
F-TYPE Coupé lanceres i tre versioner, F-TYPE R, F-TYPE S og F-TYPE. Topmodellen F-TYPE R kommer med en 5.0 liters V8 motor med 550 HK og en topfart på 300 km/t. Bilernes design bygger videre på den prisvindende Jaguar F-TYPE Convertible, som Jaguar introducerede på det nordiske marked tidligere i år, og som har vundet designprisen ”World Car Design of the Year 2013”.

Fælles for alle tre coupé-modeller er, at siderne på bilen er formet i ét stykke aluminium for at undgå kosmetiske samlinger, ligesom taget leveres i helstøbt aluminium eller panoramisk glas.

Jaguar F-type til salg på biltorvet.dk

Jaguar F-Type 3,0 S/C S Coupé aut. 2d
kr. 1.299.900

Brugte biler fra alle bilmærker