Škoda Octavia Combi RS

Den populære og sporty Škoda Octavia RS markedsføres nu også i stationcarudgave i Danmark.



180 HK
Octavia Combi RS har en 20 ventilet 1.8 motor med turbolader, og den giver en fantastisk kombination af rå styrke – 180 hk og et drejningsmoment på 235 Nm i hele omdrejningsområdet fra 1.950-5.000 omdr./min og en fin benzinøkonomi på 12,5 km/l.


Sportsligt udstyret
Den sportslige del af standardudstyret omfatter sportslæderrat, -gearknop, og -håndbremsegreb. Sportssæderne er betrukket med lækkert sort læder, og for at øge siddekomforten er sædernes siddeflader stofbeklædte. Interiøret har desuden sportsinstrumentering, Black Dot overflade på midterkonsollen og pedaler i rustfrit stål. Udvendigt er der 16” alufælge med lavprofildæk, grønne bremsekalibre, en dybere frontspoiler, tagspoiler, udstødningsrørhale i rustfrit stål, et diskret RS-logo og en sænkning af undervognen på 19 mm.

Derudover leveres Octavia Combi RS med bla. Climatronic, fjernbetjening af centrallås med foldbar nøgle, el-opvarmelige forsæder, fartpilot, multijusterbar førerplads, el-betjente ruder for og bag, el-opvarmelige sidespejle, og i det enorme bagagerum på 548 liter er der 12V el-udtag. Der er desuden variable serviceintervaller, hvor du kan køre op til 2 år eller 30.000 km mellem servicebesøgene alt afhængig af kørestilen.


Rå familiebil
Škoda Octavia Combi RS er en yderst spændende stationcar, som er familievenlig på grund af den gode plads og det høje udstyrsniveau, men samtidig også leverer stor køreglæde med den rå motorkraft, man normalt kun finder i de mere kompakte GTI-biler eller i biler til langt over en halv million kr.


Škoda Octavia Combi RS koster 322.000 kr. plus leveringsomkostninger.