Den længe ventede Octavia RS er endelig ankommet!

Octavia RS drives af den stærke 2.0 Turbo FSI motor med 200 hk. Sammen med et drejningsmoment på imponerende 280 Nm i hele intervallet fra 1800 til 5000 omdrejninger, giver det en super-stærk bil og gør kørslen utrolig dynamisk og smidig.

Octavia RS er en bil, som i den grad bvder på sportslig køreglæde og høj komfort uden at gå det mindste på kompromis med den moderne families behov for rummelighed og sikkerhed.

Skoda har med Octavia RS gjort det muligt at være praktisk og fornuftig samtidig med, at man har det sjovt. Hvilket også understreges af muligheden for at vælge bilen i en stationcar-udgave, Octavia Combi RS.

Med en acceleration på 0-100 km/t på 7,3 sekunder, en tophastighed på 240 km/t og en ikke mindst en attraktiv pris er Octavia RS et yderst kompetent alternativ til det eksisterende eksklusive udvalg af hurtige sportsversioner i segmentet.

Octavia RS er udstyret på basis af den utroligt veludstyrede Elegance-version og har derudover alt det sportslige udstyr som hører en ægte sports-version til: Sportssæder i dellæder, lædersportsrat, sænket undervogn, front- og bagspoilere, sportsudstødning og et sporty kabine- og intrumentdesign.

Prisen for Octavia RS er ekslusive leveringsomkostninger og metallak kr. 399.000 for hatchback versionen og 414.000 kr. for Combi.