Biltorvet.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her
OK

Lamborghini er gået i samarbejde med Versace

|

Lamborghini er gået i samarbejde med Versace om modellen Lamborghini Murciélago LP 640 Versace

I anledning af efterårets internationale motorshow i Paris og modeugen i Milano præsenterede Automobili Lamborghini SpA og Gianni Versace SpA deres samarbejde i form af den nye Lamborghini Murciélago LP 640 Versace. En specialudgave hvor modellen Lamborghini Murciélago LP 640 har fået en betydelig interiøropdatering kreeret i samarbejde mellem Lamborghini’s og Versace’s design team.

Den nederste del af instrumentpanelet, sæderne, dørene, taget og midterkonsollen er i den opdaterede Versace model nu alle beklædt med det raffinerede nappa ”Pieno fiore” med Versaces græskinspirerede og karakteristiske logo. Lamborghini Murciélago LP 640 Versace har alt ekstraudstyr, der findes til modellen samt specialdesignede sorte ”Hermera” fælge, karbonfinish, kølerhjelm med transparente paneler samt e-gear.

For at gøre modellen om muligt endnu mere luksuriøs har Versace designet en serie eksklusive håndlavede accessories. Der medfølger bl.a. et kuffertsæt bestående af to kufferter (en til ham og en til hende) og en dragtpose i matsort kalveskind, alle påtrykt Versace ”Couture Limited Edition”-logo. Kufferterne er specialdesignede, så de passer perfekt til Murciélago´ens bagagerum og har endvidere en ”skjult” navneplade, hvor ejeren kan indgravere navn mv.

Kufferternes indvendige beklædning er holdt i hvidt satin ligeledes med Versace ”Couture Limited Edition”-logo. I hver kuffert er serienummeret, som naturligvis er identisk med bilens serienummer, indgraveret i en lille plade på kuffertens inderside. Et par køresko i matsort kalveskind fuldender sammen med de bløde kørehandsker rækken af luksuriøse accessories.

Endelig har man hos Versace designet et eksklusivt Chrono Matt Soft Touch ur til bilens køber. Uret kan fås i mat keramisk sort og skinnende hvidt afhængigt af bilens farve. Skulle køberen være en kvinde, så har Versace sørget for, at samme ur kan fås med diamanter.

Lamborghini Murciélago til salg på biltorvet.dk

Lamborghini Murciélago 6,5 LP 670-4 SuperVeloce 2d
Ring for pris

Brugte biler fra alle bilmærker