Biltorvet.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her
OK

Lamborghini Gallardo

1 / 3
  • Lamborghini Gallardo
  • Lamborghini Gallardo
  • Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

|

Lamborghini Gallardo LP560-4 lanceres på Geneve Motorshow 2008

Automobili Lamborghini løfter sløret for den nye Lamborghini Gallardo LP560-4 på den internationale biludstilling i Geneve d. 4.-16. marts 2008.

Den nye model erstatter den tidligere Lamborghini Gallardo Coupé, der blev introduceret i 2003. Navnet, LP560-4, afspejler den opgraderede ydelse på 560 hk og refererer desuden til det permanente firehjulstræk. ”Den nye Gallardo LP560-4 er en betydeligt forbedret udgave af en i forvejen ekstrem model. Med en skarpt defineret karakter er den nye Gallardo LP560-4 også naturligt elegant og sensuel og er således indbegrebet af en kompromisløs livsstil. Vi glæder os til at præsentere vores første nye produkt i 2008 på biludstillingen i Geneve”, udtaler Stephan Winkelmann, CEO for Automobili Lamborghini SpA.

Den nye Lamborghini Gallardo LP560-4 vil til juni være at finde hos ene forhandleren af Lamborghini i Danmark, Lamborghini Copenhagen.

Brugte biler fra alle bilmærker