På årets første, store biludstilling i Europa har Mazda verdenspremiere på en ny konceptbil: Mazda MINAGI er en kompakt crossover SUV designet med udgangspunkt i Mazdas nye designtema ”KODO – Soul of motion”.  Teknisk er Mazda MINAGI baseret på Mazdas kommende, nye SKYACTIV-teknologier.

SKYACTIV-teknologierne dækker over helt nyudviklede motorer og gearkasser med et særligt harmonisk forhold mellem sportslige præstationer og fremragende miljømæssige egenskaber. Begrebet SKYACTIV dækker også en nyudviklet undervogn og karrosseristruktur, der kombinerer en betydelig vægtreduktion med et højt sikkerhedsniveau.

Mazda MINAGI er forløber for introduktionen af Mazdas næste generation af biler og viser en ny retning for Mazda, der dermed indleder en ny æra.

Det nye designtema, ”KODO – Soul of motion” er skabt under ledelse af Mazdas designchef, Ikuo Maeda. Det kunne første gang opleves på konceptbilen Mazda Shinari, der også står i Geneve og dermed får sin europæiske udstillingspremiere. På Mazda-standen vil man også kunne opleve modeller af de nye SKYACTIV-motorer og –gearkasser.