Da det unge golftalent Andreas Hartø for nylig skiftede sin amatørstatus ud med en pro karriere, blev han samtidig ambassadør for den helt nye Audi A1. Den kompakte Audi A1 er netop blevet succesfuldt introduceret på det danske marked og har også tennisspilleren Caroline Wozniacki (nr. 1 på verdensranglisten) som ambassadør.

Den 22 årige Andreas Hartø slog for alvor igennem, da han som den kun fjerde amatør nogensinde vandt på den europæiske Challenge Tour i Hamborg. Umiddelbart herefter skrev han golfhistorie ved at vinde igen i Rom og dermed blive den første nye Challenge Tour spiller, der vinder to turneringer så hurtigt efter hinanden. En evt. sejr i den kommende turnering i Cairo vil sikre Andreas direkte adgang til Europa Touren med verdens bedste golfspillere.

"Andreas er en god repræsentant for sin sport og for mærket Audi, og vi er glade for at have Andreas og Caroline som ambassadører for vores helt nye model - Audi A1, som er den første Audi i det kompakte segment. Andreas og Caroline er med deres personligheder, drive og professionelle indstilling gode repræsentanter for en bevidst, aktiv, yngre målgruppe. Og det er især en sådan målgruppe, som Audi A1 med sit sportslige design, et stort udvalg af individuelt udstyr, imponerende præstationer kombineret med et lavt brændstofforbrug og kompakte mål henvender sig til" udtaler Corporate Relations Manager hos Audi Bente Kløvgaard.