Biltorvet.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her
OK

Ny cabriolet-coupe døbt Eos

|

Volkswagens kommende cabriolet-coupé er opkaldt efter morgengryets gudinde

Navnet Eos henfører til den græske gudinde for dagens frembrud og fremkalder associationer til en ideel køresituation for en cabriolet, i de tidlige morgentimer på en sommerdag. Fonetisk er Eos et hurtigt og let navn, som er enkelt at udtale alle steder i verden.

Eos-konceptet bygger endnu videre på den græske mytologi. Tror man på den græske myte, rejste gudinden Eos sig i sin stridsvogn fra havets dyb for at bringe dagslys til menneskene hver morgen. Eos er også mor til vinden og aften- og morgenstjernen. Solopgang, vind og stjerner passer alt sammen perfekt med dét at køre i en cabriolet.

Karrosserikonceptet er helt unikt designet til denne selvstændige cabriolet-coupé. Teknologien, såsom motorerne på 115-250 hk og undervognen, er baseret på den nye Passat. Den nye Eos bliver afsløret på den internationale biludstilling i Frankfurt den 12. september.

VW Eos til salg på biltorvet.dk

VW Eos 2,0 T FSI 200HK Cabr. 6g
kr. 209.900
VW Eos 2,0 FSi
kr. 153.800
VW Eos 2,0 FSi
kr. 149.800
VW Eos 2,0 FSi
kr. 149.900

Brugte biler fra alle bilmærker