Ny designstil fra Mitsubishi med den nye Sportback konceptmodel

Den japanske bilproducent Mitsubishi viser spændende design fornyelse og styrkede bånd til motorsporten, med det første billede af den nye Sportback Konceptmodel, der får verdenspremiere på dette års internationale motorshow i Frankfurt til september.

Sportback koncept

Mitsubishi Sportback konceptmodellen er et bud på en ny 5-dørs sports-hatchback, der er et af de nye karrosseri koncepter, der forventes at få stor popularitet i Europa.

Den nye Sportback koncept model er absolut tro mod den japanske producents sportslige arv og vil blandt andet byde på en helt ny platform udviklet af Mitsubishi.

Denne nye platform er fleksibel nok til at kunne tilpasses en bred vifte af fremtidige biler, lige fra den nye Outlander crossover SUV, til flere kommende C-segment varianter, der vil kunne tilpasses til forskelle markeders individuelle behov.

Koncept bilens udvendige design giver allerede nu et tydeligt fingerpeg om den designretning, Mitsubishi Motors har valgt at tage i de kommende år.

Med sin sporty og kileformede profil, lange akselafstand og markante kølergrill, der fremhæver Mitsubishi logoet kombineret med en relativ høj bagende, udtrykker den nye Sportback Mitsubishis fremtidige vision om et sporty personbilsdesign.