Den nye Jaguar MY12 XF er en ægte Jaguar, hvad angår det eksklusive, dynamiske udseende, topfarten på 225 km/t og den lydsvage kabine. Men bilen er samtidigt den mest økonomiske Jaguar nogensinde.


Med et gennemsnit på hele 18,5 km/l og en helt ny 8-trins automatgearkasse, der skifter gear på blot 200 millisekunder, bliver både CO2 niveauet og brændstofforbruget dramatisk sænket.

Bilen er derfor en god nyhed til de mange kunder, der ønsker at køre økonomisk og miljøansvarligt uden at gå på kompromis med kvalitet, køreglæde og eksklusivt design.

Design Director for Jaguar Cars, Ian Callum, udtaler: ”XF er med rette blevet anerkendt som indbegrebet af en Jaguar saloon. Den er funktionel og elegant, med en dramatisk og sporty karakter. I den nyeste version er det lykkedes os at udvikle og forbedre det udtryk. Det gør XF til en af de visuelt dynamiske biler i sin klasse.”

Hos den danske Jaguar importør, Jaguar Danmark A/S på Østerbro i København, hilser Adm. Dir. Jacob Nellemann den nye model velkommen: ”Jaguar har udviklet en lang række utroligt smukke og velkørende biler gennem årene, men denne bil adskiller sig ved at være den hidtil mest miljøbevidste. Sjældent er form og funktion i en bil i Premium firma segmentet gået så godt hånd i hånd. Bilen kommer på det helt rigtige tidspunkt, hvor mange virksomheder ønsker at signalere miljøbevidsthed uden at gå på kompromis med kvalitet, design eller udstyr. Vi har store forventninger til denne model!”