Ny Opel i firmabilklassen får premiere på biludstillingen i London i juli 2008.

Rüsselsheim - Den næste Opel i firmabilklassen får navnet Insignia. Den nye Opel skal bygges i Tyskland på fabrikken i Rüsselsheim, der er en af de mest moderne bilfabrikker i verden. Den ventes på gaden i Danmark i slutningen af 2008. Insignia præsenteres for offentligheden på biludstillingen i London i juli måned 2008.

“Insignia bliver en avanceret bil med den nyeste teknologi inden for motorer, aktiv sikkerhed og miljøbeskyttelse. Komfortniveauet og de dynamiske egenskaber i Insignia bliver på niveau med langt dyrere biler,” siger Alain Visser, der er Chief Marketing Officer, General Motors Europe.

Billeder af hele bilen offentliggøres endnu ikke. ”Men man kan få et godt indtryk af designsproget i Insignia ved at se nærmere på vores GTC konceptbil,” siger Alain Visser.
 
Opel har altid haft stor succes med biler i mellemklassen. Opel Ascona, der blev lanceret i 1970, solgte i 4,4 mio. eksemplarer, og den nuværende Vectra, der er produceret gennem tre generationer, har indtil nu solgt i 5,5 mio. eksemplarer.