Få uger efter lanceringen af den nye 308 hatchback viser Peugeot de første fotos af den nye 308 SW, der ligesom 308 hatchback er helt ny fra inderst til yderst og kun har navnet til fælles med sin forgænger.

Peugeot 308 SW får verdenspremiere til marts 2014 på Genève Motor Show.
Peugeots designere har skabt en stor stationcar (længde: 4,58 m og højde: 1,47 m) med en sporty og elegant fremtoning. Dens generøse dimensioner gør det muligt at indfri kundernes forventninger til en stationcar: Rummelighed, fleksibilitet, bagagerumsvolumen og praktiske features.

Med en bagagerumsvolumen på 660 liter placerer Peugeot 308 SW sig blandt de bedste i segmentet og dens fleksibilitet understreges af, at bagsæderne lægges ned i et snuptag fra bagagerummet, hvorefter der dannes et helt plant gulv.
Ligesom 308 hatchback er den nye 308 SW baseret på PSA´s effektive platform, EMP2, hvilket er garanti for lethed og dynamik. Som et resultat heraf er 308 SW gennemsnitlig 140 kg lettere end sin forgænger og det er bl.a. med til at sikre en overbevisende køreoplevelse, som vil bidrage til at gøre den til en stærk spiller i segmentet.

Peugeot 308 SW vil fra lanceringen kunne fås med Euro 6 benzin- og dieselmotorer, som sikrer performance og lavt brændstofforbrug. Et eksempel herpå er en af BlueHDi-versionerne, som kun udleder 85 g CO2 pr. km, hvilket er benchmark i segmentet.

Indvendigt mødes føreren og passagerne af det moderne og innovative PEUGEOT i-Cockpit, der sammen med de mange forfinede detaljer i kabinen vidner om den kvalitet, der er lagt i hele udviklingen af bilen.

Den nye Peugeot 308 SW produceres i Sochaux og bliver udstyret med motorer, der er produceret på fabrikkerne i Trémery og Douvrin. Den forventes lanceret på det danske marked i august 2014.