VW har rekordstor vækst.
Med en stigning i salget på hele 12,1 procent, blev august måned årets hidtil bedste for mærket Volkswagen.
De første otte måneder har vist en stigning på 8,3 procent på verdensplan. I alt vil der fra Volkswagen i 2007 blive sendt 3,5 millioner nye biler på vejene.

På verdensplan kan koncernen notere et plus i salget på flotte 12,1 procent for august måned. Dermed blev august den måned med hidtil størst vækst, og overgik det flotte resultat fra juli måned med en 10,5 procentstigning. Alt i alt blev der i årets ottende måned udleveret hele 286.000 nye biler fra VW. Dermed er væksten fra januar til august kommet op på sammenlagt 8,3 procent, sammenlignet med samme periode sidste år. Indtil nu har Volkswagens kunder sammenlagt købt 2,4 millioner nye personbiler i år.
Michael Kern, der er Volkswagens salgs- og marketingchef, udtaler at både august for sig, men også årets første otte måneder sammenlagt har slået alle hidtidige salgsrekorder. Han forudser også, at Volkswagen i år sammenlagt vil sælge hele 3,5 millioner biler.
På Volkswagens ti største enkeltmarkeder, tegner Brasilien sig for den kraftigste vækst. Hele 29,9 procents fremgang i de første otte måneder, har man her kunnet notere. Man har i Brasilien fået 305.000 nye Volkswagen på gaderne i 2007. Herefter følger Kina, der samtidig er Volkswagens største enkeltmarked, med en vækst på 27,4 procent, svarende til 514.000 nye biler. Argentina er også godt med, her har man sendt 69.500 biler fra Volkswagen ud i trafikken, hvilket svarer til en vækst på 21,3 procent.