Danmarkspremiere på den ny A4 på ”Biler for alle” udstillingen i Herning
Audi præsenterer den nye Audi A4 på biludstillingen ”Biler for alle”. Her vil publikum kunne opleve en A4, som er en del større og mere sportslig end forgængeren. Den nye Audi A4’s karakter er en kombination af mange fascinerende facetter – hvilket udtrykkes i linjeføringens markante præg. Den nye A4 er en rummelig limousine med en imponerende og muskuløs fremtoning.

Derudover til publikum kunne opleve en række af Audis mest sportslige modeller – nemlig supersportsvognen R8 samt S3, S4, S6 og S5, som er den nye Coupé fra Audi. Bang & Olufsen vil også være til stede for at demonstrere de to lydanlæg, som leveres eksklusivt til Audi. Det ene er det store avancerede lydsystem, B&O Advanced Sound System, som leveres til Audis topmodeller Audi A8 og S8. Det nyeste lydsystem fra Bang & Olufsen leveres til Audi A5 og den nye Audi A4.

Ligesom for to år siden vil Audi også have en servicestand, som viser alt det nyeste inden for tilbehør. Publikum kan desuden også få sig en snak med teknikere fra Audi og se nærmere på blandt andet Audis meget roste firehjulstræk quattro.

Som noget nyt vil publikum kunne købe Audi merchandise direkte på standen. Audis merchandise – også kaldet Audi quattro kollektion – består af beklædning, lædervarer samt mange andre eksklusive varer.