Da Renault i 1994 præsenterede luksusbilen Safrane for pressen var det en nyskabelse, at den, som den første bil overhovedet, havde et indbygget navigationssystem. Dengang som nu var de indbyggede navigationssystemer dyre, men det ændrer Renault nu på.

Allerede fra begyndelsen af 2009 vil det være muligt at bestille en Renault med indbygget navigationssystem til en merpris på kun omkring 500 euro.
 
Årsagen til den lave pris er, at Renault har indgået et samarbejde med TomTom om at de leverer navigation til et bredt udsnit af Renaults biler. Målet er, at op mod 50 procent af alle Renault i 2011 vil kunne leveres med indbygget TomTom navigation.

Prisen for det indbyggede navigationssystem er som sagt omkring 500 euro, men så billigt bliver det desværre ikke herhjemme. Efter at den danske stat har beregnet afgift, skal de danske kunder forvente en pris i nærheden af 12.000 kroner. Men selv efter de danske skattemyndigheder har fået deres, betyder det en halvering af prisen i forhold til de nuværende navigationssystemer, Renault i dag tilbyder kunderne.