SEAT præsenterer Ibiza kampagnemodel

SEAT forhandlerne indleder sommeren med at tilbyde den sporty Ibiza med ekstraudstyr til en værdi af 20.000 kr. – uden merpris.

Kampagneudstyr
Kampagnemodellen er den populære og sporty Seat Ibiza med 1.4 liters motor, som yder 75 hk. Ekstraudstyret omfatter termostatstyret klimaanlæg, hvilket giver en behagelig komfort på varme sommerdage. Derudover leveres kampagnemodellen med regnsensor, som automatisk aktiverer viskerne, når det regner. Bakspejlet er automatisk nedblændeligt, og har den fordel, at føreren ikke blændes af bagvedkørende bilers forlygter. Alt dette ekstraudstyr har en værdi på 20.000 kr., men sælges uden merpris.

Omfattende komfort– og sikkerhedsudstyr
Ibiza kampagnemodellen leveres med tre døre og er baseret på udstyrsversionen Stella. Det omfangsrige standardudstyr tæller blandt andet el-ruder, el-justerbare sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås, multijusterbart rat og forsæder, regulerbar varme i forsæderne, forlygtesprinkleranlæg og RDS-radio med cd-afspiller. Af sikkerhedsudstyr kan nævnes 4 airbags, ABS med elektronisk bremsekraftfordeling, nakkestøtter ved alle fem sæder og Isofix-beslag til fastgørelse af to barnestole på bagsæderne.

Dynamisk design
Seat Ibiza er kendetegnet ved at have et meget dynamisk og markant design. Fronten er domineret af den store kølergrill og de elegant svungne forlygter. De karakteristiske baglygter har to smalle lygtebånd med hver fire runde lygteenheder bag klart glas. Inde i kabinen ses det sportslige islæt tydeligt ved det 3-eget rat og den sportslige instrumentering. Sæderne er skålformede og giver derfor en god sædestøtte.

Prisen for kampagnemodellen Ibiza 1.4 75 hk med 3-døre er 162.994 kr. ekskl. levering, og der er tale om et begrænset antal.