Det lader til, at Volkswagens nye minibil up! skal have en drømmestart på tilværelsen: priserne er barberet helt i bund og det tyske bilmagasin AutoBild, har netop udråbt up! til årets bedste i minibils-klassen og givet up! prisen Det Gyldne Rat 2011. Prisen tildeles efter en afstemning blandt AutoBilds læsere i hele Europa, dvs. at mere end 260.000 mennesker har deltaget i afstemningen. Herefter er kandidatbilerne blevet testet af et ekspertpanel, bestående af 42 motorjournalister, racerkørere og udvalgte prominente  på Fiat-/Pirelli- testbanen i Balocco, Italien.

 

Dermed er up! spået gode fremtidsudsigter, som en af VIP-test-driverne, Boris Becker udtaler: " ...up! bliver en legende. Nøjagtig som sin forgænger - Boblen."

Det er 36. gang, at prisuddelingen Det Gyldne Rat løber af stablen og med kåringen af up! er det fjerde år i træk, at Volkswagen er på sejrsskamlen, de foregående år har det været Sharan, Polo og Golf, der har holdt den blå-hvide fane højt. Siden prisen blev stiftet i 1976 har Volkswagen i alt fået den tildelt hele 19 gange.

up! introduceres i Danmark allerede fra marts 2012 og til startpriser fra 89.990 kr.