Som Skodas 4. modellinie markerer Roomster ikke bare en indtræden i et helt nyt segment, den sætter også nye standarder for udviklingsniveauet i segmentet.

Skoda Roomster blev vist første gang som et designstudie på Frankfurt internationale Motor Show i 2003, og som en direkte konsekvens af de utrolig positive reaktioner fra både motorpressen og potentielle kunder, blev det besluttet at udvikle en produktionsklar udgave af bilen. Og nu, mindre end 2 ½ år efter, kan Skoda Auto præsentere sin Skoda Roomster for offentligheden i Geneve.

Roomster-konceptet er helt unikt med den variable indretning og det unge, friske design. De typiske mærkeværdier som ”værdi for pengene”, rummelighed og aflægningsplads sikrer sammen med det yderst flexible bagsædesystem, Varioflex, al den individualitet og plads, som nutidens aktive familier har brug for.

Sidernes robuste design reflekterer dynamik og de store rudeflader understreger det rummelige indtryk.

Motorprogrammet omfatter 3 benzinvarianter og 3 dieselvarianter samt muligheden for at tilvælge et automatgear.

Skoda Roomster produceres på fabrikken i Kvasiny i Tjekkiet, og vil blive introduceret på de største europæiske markeder samt på hjemmemarkedet i løbet af sommeren 2006. Bilen forventes introduceret på det danske marked i fodenden af året.