Hyundai

”Infotainment” systemer til biler

|

Hyundai og Microsoft i samarbejde om ”infotainment” systemer til biler

Hyundai har netop indgået et strategisk partnerskab med Microsoft om fælles udvikling af næste generation af ”infotainment” systemer (informations- og underholdningssystemer) til biler.

De nye, innovative løsninger vil være baseret på Microsoft Auto software platformen og blive til gavn og glæde for Hyundai kunder over hele verden. Underskrivelsen af aftalen blev overværet af både bestyrelsesformand for Microsoft, Bill Gates og Eui-Sun Chung, der er præsident for Hyundai-Kia Automotive Group (HKAG).

Administrerende direktør for Microsoft Automotive Business Unit, Martin Thall, sagde, at systemerne vil skabe helt nye oplevelser i bilen. Eui-Sun Chung ridsede HKAG’s strategi-ske vision op: ”Vores mål er at blive verdens førende inden for sammensmeltningen af bil- og informationsteknologi, og partnerskabet med Microsoft er grundlaget for at nå dette,” sagde Eui-Sun Chung. HKAG’s valg af Microsoft Auto softwareplatformen øger Microsoft sit engagement i bilindustrien.

Det første produkt, som repræsenterer næste generation, introduceres i bilerne på det nordamerikanske marked i 2010. Herefter kommer det til Asien og Europa. ”Infotainment” systemerne fungerer som mini-pc’er, der kan opdateres med ny software og er lette at be-tjene. De kan afspille musik i mange forskellige formater og vil på sigt udvikle sig til multi-medieanlæg med blandt andet navigation.

Ved underskrivelsen af aftalen indgik de to parter også en foreløbig aftale med det kore-anske Institut for Informations Teknologiske Fremskridt om etablering af et IT innovati-onscenter. HKAG vil i løbet af de kommende fire år investere over 800 mio. kr. i informati-onsteknologiske fremskridt i biler.

Hyundai på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Hyundai Tucson 2,0 GLS 2WD 141HK Van
NYHED
32.900 kr.
Hyundai Tucson
2,0 GLS 2WD 141HK Van
Holsted
150.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Hyundai Terracan 2,9 CRDi aut.
NYHED
29.900 kr.
Hyundai Terracan
2,9 CRDi aut.
Køge
188.000
2003
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Hyundai i20 1,2 Classic Go 85HK 5d
NYHED
79.900 kr.
Hyundai i20
1,2 Classic Go 85HK 5d
Vejle
66.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev