Škoda Roomster

|

Škoda Roomster, den helt nye og bemærkelsesværdige MPV, har fået 5 stjerner i EuroNCAP’s kollisionstest. Det fejrer alle Škoda-forhandlerne ved et stort Åbent Hus arrangement i weekenden 3.-4.marts mellem kl. 11 og 15.

Roomster fås med 3 benzinmotorer og 2 TDI dieselmotorer, og i 3 forskellige udstyrsniveauer Style, Sport og Comfort. Priserne starter ved kr. 199.000 for Roomster med 1.2 benzin motor og Style udstyr.

Sikkerheden er i top, idet alle Roomster har antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags som standard. Også komforten er ypperlig med Climatic semiautomatisk aircondition, radio med CD afspiller, der også kan afspille mp3 filer fra CD, der er desuden mulighed for AUX tilslutning af mp3 afspiller. Bag rattet er førerpladsen indrettet med størst mulig komfort for den, der skal køre bilen. Varme i forsæderne, der også kan indstilles i højden samt højde- og længdejusterbart rat giver mulighed for en ergonomisk perfekt kørestilling.

Funktionalitet og fleksibilitet har været fokusområder i designet af Roomster. VarioFlex bagsædesystemet er med sine 20 indstillingsmuligheder unikt, selv for en MPV. Bagsæderne kan indstilles individuelt, så man får den foretrukne siddestilling. Alle tre bagsæder kan nemt tages ud af bilen. Det midterste bagsæde kan fjernes, og de to yderste sæder skubbes ind mod midten, hvis bagsædepassagererne ønsker maksimal komfort og plads til brede skuldre. Bagsæderne er oven i købet hævet i forhold til forsæderne, hvilket giver bagsædepassagerer bedre udsyn ud i stedet for at se ind i en nakkestøtte.

Roomster tilbyder et utal af muligheder for indretning, og listen med ekstraudstyret, der udvider bilens anvendelsesmuligheder, er omfattende. F.eks. kan der tilkøbes beslag til fastmontering af 2 cykler inde i bilen.

Škoda blev det 7. største personbilsmærke på det danske marked i 2006. Škoda markedsfører udover Roomster og Fabia, Octavia og Superb.

Skoda Roomster på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Roomster 1,2 TSi 105 Ambition+ GreenTec
NYHED
80.000 kr.
Skoda Roomster
1,2 TSi 105 Ambition+ GreenTec
Køge
149.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Roomster 1,6 16V Style
NYHED
Ring for pris
Skoda Roomster
1,6 16V Style
Vemb
340.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Roomster 1,2 TSi 86 Ambition
NYHED
89.900 kr.
Skoda Roomster
1,2 TSi 86 Ambition
Gadstrup
82.000
2012/2013
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev