Renault

Kan Renault få fat i firmabilsegmentet?

| Martin van Dijk

Overskriften stiller faktisk et spørgsmål, som den følgende tekst egentlig ikke kan svare endegyldigt på, for det er kun tiden, som kan vise, hvorvidt franskmændene har, eller måske får, den bilmodel, som virkelig kan bide sig fast hos alle de danskere, som skal have firmabil. Et segment, hvor biler som VW Passat, Opel Insignia og Ford Mondeo de seneste år har været dominerende. Renault kan dog meget vel allerede have en konkurrencedygtig konkurrent klar, nemlig den helt nye Renault Talisman. 

Talisman med karakter

Den er endnu ikke sat til salg i Danmark, men stationcar versionen, som formenlig bliver den mest solgte model i Danmark, skulle være i butikkerne i begyndelsen af 2016, mens sedan versionen egentlig er klar til salg, men den danske importør har valgt at lancere de to versioner samtidige, så de danske købere må vente til begyndelsen af næste år, men den skulle umiddelbart være værd at vente på.

Renault Talisman har i hvert fald fået rigtig god kritik for sit design, som er skarpt og fyldt med flotte linjer. Derudover er pladsen imponerende, og pladsen mellem fører og forsædepassageren er den største i klassen, mens der ligeledes er god plads på bagsædet og i bagagerummet. Netop plads og design er traditionelt to væsentlige parametre, når danskerne skal have firmabil, og her skulle Renault Talisman altså have en masse at byde ind med. Det er selvfølgelig også essentielt med nogle ordentlige køreegenskaber, og hvordan de er, har vi desværre ikke haft mulighed for at prøve endnu, men medmindre de er helt håbløse, eller at prisniveauet er alt for højt,  begge dele må være temmelig usandsynligt, så har Renault Talisman umiddelbart, hvad der skal til for at fange firmabilsejernes interesse. Så nu må tiden vise, om de danske firmabilejere er klar til at køre Renault, eller om Renault endnu ikke er klar til at indtage D-segmentet.

Renault på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Grand Scénic 1,7 Blue DCi Zen 120HK 6g
NYHED
269.795 kr.
Renault Grand Scénic
1,7 Blue DCi Zen 120HK 6g
Nærum
9.000
2019/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Megane III 1,9 dCi 130 Expression ST
NYHED
54.900 kr.
Renault Mégane
1,9 dCi 130 Expression ST
Silkeborg
176.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Clio IV 0,9 TCe 90 Expression
NYHED
59.900 kr.
Renault Clio
0,9 TCe 90 Expression
Silkeborg
202.000
2013
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev