Ford Transit Custom Kombi 320S

2,0 TDCi 130 Ambiente aut.
1.000 km 14,7 km/l
Ring for pris

Beskrivelse

EDB-nr 800470 HANDICAPBIL / SELVKØRERBIL TIL PRIVAT med bevilling fra Kommune - Ford Transit Custom L1H2 2,2 130HK Automatgear Højt tag - 6 gear - Fjernbetjent motorkabinevarmer - Varme i bag fjernb. c.lås - el-spejle m/varme - bluetooth - abs - antispin - esp - servo - lev. nysynet - diesel partikel filter - 6 airbags - OMGÅENDE LEVERING.

SÆRLIG INDRETNING BESTÅR AF:
Crashtestet kørestolsgulv med mulighed for montering el-bespænding til kørestol. Gulvet er beklædt med isolerende kort filt, der er let at rengøre. To luksus passagersæder med indstilleligt armlæn, godkendte 3-punktseler og sovebeslag i kabinen. Sæderne i kabinen er aftagelige og/eller flytbare, hvilket giver fleksibilitet i hverdagen.
Monteret med bagudvendt godkendt lift (80 x 145 cm), der kan tage op til kg 350, og dermed løfte de fleste kørestole, el-kørestole og el-køretøjer og deres bruger. Der er fjernbetjente bagdøre og lys på liftplatformen, når denne bruges. Under førersædet er monteret en crashtestet 6-vejskonsol, så kørestolsbrugeren kan forflytte til førersædet. Bussen har to-grebsbetjent speeder og bremse. Dette kræver kørekortskrav, men kan afmonteres, hvis der ikke er behov for denne feature.
Der kan eftermonteres indretning til bespænding af div. Andre hjælpemidler, der måtte medbringes, fx badestol, ramper og/eller manuel kørestol.

KONTAKT FOR AFPRØVNING: Dorte Falkenberg Tlf. 21 38 97 47 - Kim Søndergaard Tlf. 40 16 07 01.

Som leverandør af minibusser fremviser vi busser- og handicap biler i hele landet til private, kommuner, institutioner, flextrafik, vognmænd og plejehjem, med og uden afgift.
Autohuset Vestergaard A/S, Rehabiler specialindretning har filialer i Odense, Vejle og Nærum med udstilling og servicecenter/opbygning. Herfra tilbyder vi et stort og bredt udvalg af kvalitetsprodukter inden for indretning af bus- og handicapbiler i Danmark.

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle biler fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev