BILTORVET 56.395 annoncer
Yamaha MT-03 2020

Yamaha MT-03

Kontantpris 59.990 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Yamahas Hyper Naked-motorcykler er bygget til at begejstre. Med deres muskuløse stil og adrenalinpumpende præstationer har de topsælgende MT-modeller stjålet hjerter og sind hos motorcyklister over hele Europa. Og nu er der en helt ny MT-03 med højere specifikationer og seriøs attitude.
Det aggressive, nye look, der er inspireret af Yamahas større Hyper Naked, er mere MT end nogensinde. Dens aggressive front med dobbelte forlygter ser barsk ud, og den nye upside-down forgaffel og en nydesignet, bredskuldret brændstoftank understreger det dynamiske MT-look, hvilket gør den til den ultimative 300! Men det, der virkelig gør denne letvægts Hyper Naked så attraktiv og eftertragtet, er, at den er bygget med rendyrket MT-DNA, hvilket betyder, at hver eneste køretur er en spændende og vanedannende oplevelse. Du skal bare ud og køre, når du kan. På grund af denne motorcykel, der bare elsker at blive kørt.
Hurtigt overblik: 
Sofistikeret momentstærk 249cc 2-cylindret motor Skråtstillede positionslygter; LED forlygte Aggressivt næste generations MT-design 37 mm upside-down forgaffel Hightech LCD-instrumenter Letvægts LED-blinklys Dynamisk design med fremskudt tyngdepunkt Ergonomisk og adræt kørestilling Autentisk MT-udseende og fornemmelse i høj kvalitet Lang bagsvinger og ny opsætning af bagdæmper Letvægts diamantramme ABS Bremser  Indbygget Gearindikator i display Se ekstra udstyr til denne model i vores webshop Den Nye MT-03 er ekstrem flot! Den ligner ren ondskab - Vi elsker det :) Rigtig fine detaljer med LED forlygte, Baglygte samt blinklys. Kan selvfølgelig opleves i Bike-Shoppen. Modellen er billig i forsikring og finansiering - vi hjælper gerne. 
Kontakt os -  Tlf. 86628355 Email: Lars@bike-shoppen.dk eller info@bike-shoppen.dk Leverings omkostninger: 0,-

Type

2020

Motor & Teknik

2
6
42 HK
320 ccm

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev