Så er der nyt til dem der går og venter på den nye Mustang. Ford Motor Company har frigivet lidt flere kontante facts om bilen, bl.a. accelerationstiderne.

Den første Mustang nogensinde med 4-cylindret motor, nemlig den 2,3 liters EcoBoost, rammer 100 km/t på blot 5,8 sekunder. Alligevel er det lykkedes Ford at skabe en motor, der gør Mustangen i stand til at køre 12,5 km/l og udlede 179 g CO2 pr. km.

Tomodellen er den 5,0 liters V8. Her oplyser Ford at de første 100 km/t er et overstået kapitel på blot 4,5 sekunder. Dette gør Mustang 5,0 V8 til den hurtigste volumemodel fra Ford nogensinde i Europa.

Ford fortæller samtidig, at den nye Mustang, som allerede er forudbestilt af 2.200 kunder i Europa, vil blive leveret med Drive-Mode, hvor chaufføren har mulighed for at vælge mellem Normal, Sport+, Track og selvfølgelig Snow.

Ford Mustang anno 2015 produceres i Flat Rock, Michigan og levering starter i Danmark i starten af juli – både for fastback og convertible modellerne. Priserne starter ved 600.000,-.