47.213 biler

Læs mere om Ford Focus her

Ford Focus er og har altid været populær. Både i Danmark og ude i den store verden er den blandt favoritterne både som ny og brugt. Den blev lanceret tilbage i 1998, og især modellen fra 2005 har gjort sig positivt bemærket på brugtbilsmarkedet. Den blev tilbage i 2009 kåret som årets brugte bil i Danmark, og generelt har Ford Focus et fornemt image på brugtbilsmarkedet. Et image, der er med til at sikre, at den holder prisen bedre end de fleste andre modeller, og især modellerne med 1,6 liters benzinmotor og 1,6 liters turbodiesel er yderst populære. Som det er tilfældet med lillebroren Ford Fiesta, så er det billigt at få Ford Focus en tur på værkstedet, da reservedelene er forholdsvis billige, og desuden er der 12 års rustgaranti, så rust burde heller ikke være et problem. Den nyeste og nuværende version af Ford Focus kom tilbage i 2011, og den er dermed også rigtig godt repræsenteret på brugtbilsmarkedet. Den er udstyret med en masse ny teknologi, og ikke mindst en masse forskellige formidable motorvarianter. Hvis man skal vælge noget ud, så er det nok værd at pege på det semiautomatiske parkeringssystem, samt den på daværende tidspunkt spritnye 1,0 liters Ecoboost motor, som både i 2012 og 2013 er blevet kåret til verdens bedste motor. Hvis det skal være en noget vildere oplevelse så kan man få det optimale ud af Ford Focus meget sporty køreegenskaber ved at finde en brugt Ford Focus ST. Det er Fords GTI-model, og den er virkelig en oplevelse. Den 2,0 liters Ecoboost motor leverer hele 250 hestekræfter, og så kan man tilmed få den som stationcar. Udvalget er altså stort, når det drejer sig om brugte Ford Focus’er, og de er generelt rigtig nemme at komme af med igen på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

De mest oplagte er: Citroën DS4, VW Golf, Opel Astra og Audi A3

Udstyr

Ford Focus fås i fem forskellige udstyrsvarianter. Den mindste pakke hedder Trend, derefter følger Edition og Titanium. Der findes desuden to sportspakker, som hedder henholdsvis ST1 og ST2. s

Køb brugt Ford Focus


Ford Focus er en af de bedste biler, du kan købe på brugtbilsmarkedet. Det er en bil, der holder super godt. Den har flere gange været kåret som den bedste brugte bil, og det er derfor et meget sikkert valg, når du står og skal til at investere i en Ford Focus brugt.

Ford Focus har været på banen i mange år, og det er én af de absolut mest populære Ford modeller verden over – med god grund. Dette er en bil, som den amerikanske bilproducent også selv er meget stolt af og det skyldes en lang række ting:

• En solid bil, man kan stole på

• Billige reservedele gør Ford Focus billig at få lavet

• Høj sikkerhed

• Stor køreglæde

• Masser af ny teknologi gør bilen unik

• Taber ikke værdi som andre biler

• Nem at sælge videre

• Har vundet et utal af priser

Og der er mange flere ting, man sagtens kunne nævne om den populære Ford Focus. Hvis du køber en brugt Ford Focus, får du en bil, der er lidt udover det sædvanlige. Det er ikke for sjov, at den har vundet priser som den bedste brugte bil i Danmark – den er virkelig ud over det sædvanlige.

Du kan nemt finde en brugt Ford Focus med rigtig meget lækkert ekstraudstyr, der gør den endnu sjovere at køre og eje. Blandt den nye semiautomatiske parkeringshjælp er et hit hos mange.

Ford Focus er en bil, du kan bruge til alle formål. Den er både god i byen, fordi den lynhurtigt kan navigere rundt, men den er også rigtig solid til de lange ture med familien, hvor det særligt er ting som komfort og køreglæde, der vægtes rigtig højt.

Som med lillebroren Ford Fiesta, er reservedelene til Ford Focus i den noget billigere ende end hos konkurrenterne og det giver dig en bil, der ikke kommer med dyre værkstedsregninger.

Derfor skal du købe en brugt Ford FocusDer er som sagt rigtig mange grunde til, at Ford Focus er en populær bil og den er også en af de mest populære biler, når det kommer til brugte biler i Danmark.

Til trods for populariteten på brugtbilsmarkedet, så holder Ford Focus en høj pris, også når den er brugt. Men det skyldes, at bilen simpelthen holder sin værdi bedre end konkurrenterne, og derfor kan den også videresælges brugt til en højere pris. Vi har et stort udvalg, hvis du leder efter en brugt Ford Focus og vi er sikre på, at du finder din nye bil her hos os.

Biltorvet.dk lover altid god pris på Ford FocusHos Biltorvet.dk lover vi altid en god og konkurrencedygtig pris på vores biler, og det gælder naturligvis også denne Ford Focus.
Vores kundeservice er også i top og de sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om din handel eller til købet ad brugt Ford Focus i første omgang. Med os får du altid en sikker handel i hus, så køb en brugt Ford Focus i dag. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford Focus", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford Focus", "author": { "@type": "Person", "name": "Søren Guldager" }, "datePublished": "2019-11-23", "reviewBody": "Perfekt familiebil. Købte den brugt gennem Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..