46.323 biler

Læs mere om Honda Accord her

Køb Honda Accord brugt

På toppen af modelprogrammet for Honda i Danmark, finder du Honda Accord. Lige omkring 2009 var netop Honda Accord, i en periode, en meget populær leasingbil, det betyder, at der i dag findes et stort udvalg af brugte Honda Accord, som er fra årgang 2008-2009.

Lige netop Honda Accord fra årgang 2009 blev i 2021 kåret som årets brugtbil i Danmark. Hvilket i sig selv vidner om, hvilken bil Honda Accord generelt er. Generelt er niveauet rigtig højt – og du kan forvente en bil med et præcist styretøj og en rigtig god undervogn, netop de ting er med til at gøre Honda Accord til en rigtig god bil til længere ture. Derudover så er Hondas finesse at producere biler med et præcist og letgående gearskifte, samt motorer med ganske få vibrationer, og netop dette ses tydeligt i Honda Accord. 

 

Den første generation af Honda Accord kom på markedet helt tilbage i 1976, og de førnævnte gode kvaliteter stammer faktisk helt tilbage herfra. Til trods for alt dette, så har Honda Accord, som er en stor mellemklassebil, overraskende nok ikke fået sit store gennembrud på det danske marked, selvom bilen har været på markedet i mere end 40 år, har rigtig gode kvaliteter og ligger i en rigtig fornuftigt prisklasse. Da den aldrig er blevet danskernes favorit, så kan du gøre en glimrende handel på brugtvognsmarkedet, da du generelt får rigtig meget bil for pengene i en Honda Accord. 

I forhold til det med pengene, så er du måske nysgerrig på Honda Accord priser, og ligesom med mange andre biler så varierer det selvfølgelig fra bil til bil. Det er væsentlig at tage højde for årgang, kilometertal og stand – derudover har det selvfølgelig også betydning, hvilket udstyr som er monteret i bilen. 

Der er naturligvis forskellighed i udstyrspakkerne i de forskellige generationer af Honda Accord. Da bilen har været mange år på markedet, findes der naturligvis også en del generationer af den. Der er hele ni generationer af Honda Accord, og det gør at variationerne er mange. I de nyeste versioner hedder udstyrspakkerne Comfort, Elegance og Lifestyle – udover disse tre findes der faktisk også to specialpakker, som hedder Type-S og Executive. Kigger vi på Comfort, så indeholder den blandt andet fartpilot og opvarmelige sæder, hvor du i Elegance får håndfrit Bluetooth og regnsensor, og i Lifestyle får du blandt andet også parkeringssensor og aktivt kurvelys. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad man som person eller familie har behov for, men mulighederne med Honda Accord er mange. I specialpakker er Type-S en sportsversion med læderindtræk og specielle 18 tommer alufælge, hvor du i Executive blandt andet også får elsoltag. Derudover finder du både brugte Honda Accord automatgear og med manuelt gear. 

 

Selvom udvalget ikke er enormt, så findes der alligevel et rigtig fornuftigt antal af biler fra årgang 2008-2009, som tidligere nævnt. Den generation af Honda Accord, som er på markedet i dag blev præsenteret i 2013, hvilket gør at udvalget på brugtvognsmarkedet bliver lidt begrænset. Det kan dog sagtens betale sig at investere i den nyeste generation af Honda Accord, hvis pengene er til det – ellers er generationen forinden, den 8. generation også et rigtig godt bud på en meget pålidelig familie bil i mellemklassen. 

 

Ser man lidt på de forskellige modeller, som Honda Accord konkurrerer mod, så er VW Passat formentligt dens største konkurrent – derudover også Audi A4, Mazda 6 og Opel Insignia. Her på siden finder du Honda Accord til salg fra forskellige forhandlere i hele Danmark, hvilket gerne skulle give dig et rimeligt udvalg.

  { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda Accord ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda Accord", "author": { "@type": "Person", "name": "Stine Nielsen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda Accord til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..