47.432 biler

Læs mere om Honda CR-V her

Køb Honda CR-V brugt

Hvis du er på udkig efter en Honda CR-V brugt, så kan du finde den hos os. En Honda CR-V er Hondas bud på en kompakt SUV. Denne bil blev første gang præsenteret tilbage i 1996, den har derfor en del år på bagen. I 2012 præsenterede Honda deres fjerde generation af Honda CR-V, og her blev den vel modtaget af mange af de danske bilkøbere. Der er sket fremgang i salget igennem de fire generationer. Salget af Honda CR-V har i Danmark været ok, og den er med tiden blevet mere og mere populær. En Honda CR-V besidder mange af de samme kvaliteter, som de resterende af Honda modeller. Du vil opleve at køreegenskaberne er i top. Derudover har de, i de seneste modeller valgt at skrue meget op for niveauet af sikkerhedsudstyr. Ligesom ved deres andre modeller, så er pålideligheden i top, og Honda CR-V har ry for sjældent at gå i stykker. Det er muligt at finde et pænt udvalg af Honda CR-V til salg – dog gør de førnævnte egenskaber den ret eftertragtet på brugtbilsmarkedet. Vi ser især, at de nyere modeller er rigtig populære. Det er også blandt disse at udvalget er størst, dog er priserne forholdsvis høje. Dette kan afskrække nogle, men i forhold til denne bil er det ikke nødvendigt, da denne SUV er kendt for at holde prisen rigtig fint. 

Kigger vi lidt mere på motor og udstyr, så er der både på diesel og benzin fronten et fornuftigt udvalg af motorer, vi finder især de nyere dieselmotorer ret interessante. 

Ligesom med Hondas andre modeller, så varierer CR-V også i udstyr, alt efter hvilken generation der er tale om. I de nyeste versioner hedder udstyrspakkerne: Comfort, Elegance, Lifestyle og Executive. Comfort er den mindste pakke, men her er både fartpilot og bakkeassistent standardudstyr. Næste pakke er Elegance, og her får du derudover blandt andet også parkeringssensor og bakkamera. Vælger du pakken Lifestyle, så vil du blandt andet få aktivt kurvelys og tonede bagruder, hvilket er super lækkert. I top versionen som er Executive, der får du blandt andet panoramatag og elektrisk bagklap – så bliver det ekstra lækkert. 

Alt efter hvilken generation og hvor meget udstyr der er i bilen, varierer priserne også. Årgang og kilometertal har naturligvis også betydning, som nævnt er Honda CR V priser en smule høje, men du får en super bil, som er en SUV der er god til prisen. 

Trods den lidt høje pris er Honda CR-V stadig attraktiv i forhold til prisen, og den er blandt de bedst solgte firehjulstrækker i Danmark. 

Honda CR-V kommer både som manuelt gear og Honda CR-V automatgear – og det er netop i en bil som denne, at køreoplevelsen bliver ekstra god, når man tilføjer automatgear. Det giver en super afslappet og komfortabel kørsel. Det kan derfor være en god idé at overveje, om det ikke er det værd at smide de ekstra penge efter det. 

 

Kigger man ind i en Honda CR-V, så vil du opleve at instrumentbrættet ligger flot igennem bilen og midten. Der er god plads foran, bagved er der ikke helt så meget plads, som ved nogle af konkurrenterne, men der er stadig rigtig fin plads til, at alle passagerer kan sidde behageligt, også på længere ture. I forhold til konkurrenter så er vi ude i Toyota Raw4, Kia Sportage og Hyundai Tucson. Overvejer du, om din næste bil skal være en CR-V, så kan du her hos Biltorvet finde et stort udvalg af brugte Honda CR-V til salg. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda CR-V ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda CR-V", "author": { "@type": "Person", "name": "Mads Larsen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda CR-V til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..