46.880 biler

Læs mere om Seat Mii her

Seat Mii
Nyhed

Mii Cosmopolitan - designet af kvinder til kvinder

Ud over den iøjefaldende farve er SEAT Mii Cosmopolitan spækket med tilpasninger, som egner sig specielt godt til den kræsne, kvindelige bilkøber. Således er den violette farve ført inden for på Alcantara-indtrækket, taghimlen er farvet sort, og der er monteret taskekrog samt mange andre features.

Læs nu

Seat Mii er en del af trekløveret VW Up, Skoda Citigo og altså Seat Mii. De tre mikrobiler er så meget lig hinanden, at de sammen vandt titlen som årets bil i Danmark anno 2013. Seat Mii er tilmed den billigste af de tre, så man skulle jo tro, at det væltede ud fra forhandlerne med nye Seat Mii, men det er en sandhed med modifikationer.

Seat Mii er godt nok den bedst sælgende Seat siden introduktionen i 2012, men i forhold til de to andre biler i trekløveret, så er salget af Seat Mii begrænset, og det toppede i 2013 med 2560 solgte eksemplar, hvor der til sammenligning blev solgt 6015 nye Skoda Citigo og hele 12909 nye VW Up. Det kan synes lidt mærkeligt, når bilerne er 99.99% procent identiske, og Seat Mii er billigst. Den er faktisk blandt de billigste biler overhovedet, både når det drejer sig om anskaffelse og de løbende udgifter.

På motorfronten er der til gengæld ikke de store valgmuligheder, hvor den kan fås med enten 60 eller 75 hestekræfter, ligesom der også findes en version med automatgear. Seat Mii er tilmed yderst brændstoføkonomisk, så det kan undre en smule, at den aldrig for alvor har indtaget markedet for mikrobiler, hvor der findes en del modeller, der sælges flere af. Der er dog stadig et fornuftigt udvalg af brugte Seat Mii på markedet, men rigtig mange vælger at investere i en ny version fremfor at købe en brugt, da priserne på de nye er så lave, som de er. Skulle du dog vælge at investere i en brugt version af Seat Mii så hold øje med, hvorvidt den har fået ekstra rustbeskyttelse, da det ofte er et problem, og alternativt kan du selv investere i en ekstra omgang.

Konkurrenter

VW Up og Skoda Citigo er jo helt oplagte, nævnes kan også Toyota Aygo og Fiat 500, som også er populære modeller i segmentet.

Udstyr

Priserne er lave på Seat Mii, og det har blandt andet betydning for niveauet af standardudstyr, som er begrænset. Der er altid musikanlæg, start/stop teknologi og komfortblink, men du må blandt andet undvære fjernbetjent centrallås, sædevarme og aircondition, som altsammen er ekstraudstyr.Indlæser..