Porsche modellerne fra Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG fortsætter med at efterleve de højeste kvalitetskrav i USA, der er den tyske sportsvognsproducents største marked. Det har det amerikanske undersøgelsesinstitut J. D. Power netop konkluderet i deres seneste undersøgelse "Initial Quality Study". Således er Porsche placeret på en fornem andenplads efter japanske Lexus, og er dermed den bedst placerede Europæiske fabrikant i undersøgelsen.

Med den prestigefyldte anerkendelse indtager Porsche for fjerde gang i træk en topplacering efter at have været indehaver af førstepladsen i perioden 2006 til 2008. Frank Tuch, der er ansvarlig for virksomhedskvalitet hos Porsche siger, "Tre første- og en andenplads i mærkeevalueringen i J. D. Power "Initial Quality Study" over de sidste fire år er resultatet af et kontinuerligt kvalitetsarbejde samt en fokusering på vores kunder i såvel udvikling og produktion som salg. Prisen demonstrerer at denne vedvarende strategi betaler sig. Udfordringen er ikke opnåelsen af en høj kvalitet på kort sigt, men derimod at fastholde den høje kvalitetsstandard over en længere årrække. Der er hårdt arbejde bag dette, men graden af vores kunders tilfredshed er en refleksion af vores modellers kvaliteter."

J. D. Power analyserer tilfredsheden hos nye bilejere i de første 90 dage efter, at de har modtaget deres nye bil. Baseret på 228 undersøgelseskriterier er næsten 81.000 kunder blev spurgt om deres opfattelse omhandlende såvel kvalitet som udførelse.