Porsche kåret til det mest prestigefyldte mærke i luksussegmentet

USAs mest velstående personer er ganske enkelt begejstrede for bilmærket Porsche. For tredje gang i træk har det velrenommerede Luxury Institute i New York kåret Porsche som det mest prestigefyldte luksusmærke.

Det uafhængige Luxury Institute har i sin undersøgelse spurgt mere end 1.600 personer med en gennemsnitlig årsindkomst på 313.000 US dollars samt en gennemsnitlig formue på 3,3 mio. US dollars. De adspurgte fremhævede Porsche modellerne som frem for alt kraftfulde, yderst sofistikerede, eksklusive og elegante. Porsches sportsvognsmodeller Boxster, Cayman og 911 samt firehjulstrækkeren Cayenne har således endnu en gang fortrængt konkurrenterne fra førstepladsen.

”Netop hvad angår luksusbiler spiller kundernes opfattelse af mærket en stor rolle. Denne pris viser, at mærket Porsche endnu en gang har gjort sig gældende i et voldsomt konkurrencepræget bilmarked. Vi har med vores produkter opfyldt kundernes forventninger til fulde”, udtaler Peter Schwarzenbauer, adm. direktør for Porsche Cars North America.