Biltorvet lancerer app, som skal gøre det endnu nemmere for dig at finde drømmebilen. Med den gratis app får du direkte besked, hvis en udvalgt bil bliver sat ned i pris, eller hvis drømmebilen kommer til salg.

Nu er det blevet lidt nemmere at være storfamilie, bildrømmer eller klimaaktivist. Biltorvet har udviklet deres egen app med fokus på brugervenlighed. Med den i lommen bliver det endnu nemmere at søge efter de omkring 46.000 nye eller brugte biler til salg på Biltorvet. Du kan eksempelvis søge efter 7-personers biler, klassikere eller elbiler med bare et enkelt klik.

Selv med version 2.0 er Fisker Ocean ikke sødygtig

Faktisk er der ti foruddefinerede søgefiltre, som gør det nemt at navigere gennem det brede udvalg og finde præcis den type bil, du leder efter. Det er ét-kliks-genveje til de mest populære søgninger, forklarer Tim Kongsbach, chef for Biltorvet

Vi har fokuseret meget på at gøre søgningen så let og intuitiv som muligt, så brugerne lynhurtigt kan finde deres drømmebil.

Hold dig opdateret med de bedste tilbud

Med Biltorvets app kan du nu modtage push-notifikationer, når ønskebilen kommer på markedet, eller når prisen på en favoritbil falder. Dette er især nyttigt for dig, der ønsker at holde dig opdateret med de nyeste tilbud, uden konstant at skulle tjekke hjemmesider.

Nemmere bliver det ikke

Er du mere til de avancerede søgninger og foretrækker en ultraspecifik søgning, kan du vælge mellem over 20 forskellige søgekriterier med alt fra batteristørrelse til anhængervægt. I stil med hjemmesiden er fritekstfeltet beholdt, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Er du på jagt efter en sort bil med V12-motor, så er det bare at skrive det i feltet, og så dukker der biler frem.

Den britiske rejsemakker - Land Rover Defender 130

Ikke kun søgningen har lette genveje. Faktisk kan app’en hjælpe dig fysisk med måske ikke en genvej, så i hvert fald nemmeste vej til forhandleren. Når du har fundet den rette bil, kan du blive guidet til forhandleren direkte fra telefonens navigation, og via app’en kan du også ringe til forhandleren med bare et enkelt klik.

En andet smart feature, som er mobilapp’en forundt, er muligheden for at se biler i nærheden. Du kan tilmed nemt sende en bil hurtigt til en kammerat, igen med ganske få klik. Nemmere bliver det ikke.

Gratis at sælge bilen

Appen er gratis, og er du privatperson kan du også oprette en salgsannonce med din egen bil helt gratis. Der er ingen tidsbegrænsning for annoncer, og det er let at sætte bilen til salg ved blot at indtaste nummerpladen.

Scan koden herunder for at hente appen, eller klik på en af de sorte knapper for at komme til app-markedspladserne.

QR kode

Scan koden for at hente appen på din telefon.

Hent i Google Play Hent i App Store