45.783 biler

Vi har lavet en bilguide, der kan finde den rette bil til dig - også selvom du ikke har den fjerneste forstand på biler. Prøv den før din nabo.

Biltorvet introducerer det digitale svar på din bilkloge ven. Den er for dig, der går mere op i helsekost, hunde eller havestole end hvordan det transporteres. Biltorvet har opfundet smart søgning af biler, hvor man med bløde værdier kan finde den perfekte bil helt uden at skulle tage stilling til nørdet teknik.

Mangler du en bilkyndig bil-ven, eller er du træt af strømmen af dårlige jokes, når du spørger ham til råds? Så kommer Biltorvet dig nu til undsætning. På biltorvet.dk har man lavet en helt ny måde at søge biler på, som ikke handler om bilen, men om bilen til dig. Funktionen, som meget passende kaldes Biltorvets Bilguide, kan ved hjælp af nogle få klik finde en række gode biler, som matcher dine behov.

Verdens nemmeste måde at finde bil på
I guiden bliver du bedt om at tage stilling til, om bilen skal være en familiebil, sportsvogn eller en praktisk bil, og prioritere om rummelighed er mere vigtig, end at bilen er hurtig.

Biltorvets bilguide finder din bil via nogle få spørgsmål om dine bilbehov, ønsker og budget.

Bløde værdier
Bagved den nye og revolutionerende måde at finde bil på, ligger en motor, som har kategoriseret alle biler på de bløde værdier, og som derfor hurtigt kan regne sig frem til det helt perfekte match.

Når man har klikket sig gennem forløbet på bilguiden, får man præsenteret en række bilmodeller som passer, og klikker man sig ind på en model, vises rækken af annoncer af den enkelte model, hvor man kan tage stilling til pris, farve og udstyr, samt få kontakt med den forhandler, der har bilen til salg.

Indlæser..