46.295 biler

Betingelser for brug af biltorvet.dk for privatpersoner

Maj 2017

Reglerne i dette dokument omhandler brugen af biltorvet.dk og de tilknyttede ydelser for privatpersoner. Biltorvet.dk ejes og drives af selskabet Biltorvet A/S, cvr.nr. 34576289, som kan kontaktes på support@biltorvet.dk

Brugerprofil

Enhver privatperson har ret til at oprette og administrere sin egen brugerprofil på biltorvet.dk med henblik på at udnytte de muligheder, der stilles til rådighed af biltorvet.dk i tilknytning til brugerprofiler, herunder annoncering af privatbiler, søgeagenter, favoritter m.v.

Biltorvet.dk er berettiget til at lukke en brugerprofil uden varsel såfremt ”Betingelser for brug af biltorvet.dk for privatpersoner” i den til enhver tid gældende version ikke overholdes. Biltorvet.dk er ligeledes berettiget til at lukke en brugerprofil såfremt biltorvet.dk finder det nødvendigt af hensyn til etik, moral eller andre forhold, der af biltorvet.dk vurderes at kunne have negativ virkning på biltorvet.dk’s forretning, eller hvis brugerprofilen har været inaktiv i en periode på seks måneder eller mere.

Ret til at formidle tilbud

Biltorvet.dk har som politik at levere ydelser, der har relevans for den enkelte bruger. Biltorvet.dk forbeholder sig ret til at formidle tilbud og information fra samarbejdspartnere til brugere af biltorvet.dk via hjemmesiden, emails, SMS eller på anden vis. Direkte tilsendelser til den enkelte bruger er forudsat, at forbrugeren på forhånd har givet sin accept. Brugeren har til enhver tid ret til og mulighed for at fraskrive sig direkte henvendelser fra biltorvet.dk.

Ret til at formidle data

Biltorvet.dk forbeholder sig ret til at videreformidle persondata som e-mail, navn og adresse til samarbejdspartnere. Det kan fx være forsikrings- og finansieringsselskaber i forbindelse med finansieringstilbud på annoncerede biler. Brugeren har til enhver tid ret til og mulighed for at fraskrive sig videreformidling af persondata. Biltorvet.dk opbevarer anonymiserede annoncedata på alle annoncerede biler til statistiske formål.

Ydelser mod betaling

Som udgangspunkt er ydelser for privatpersoner på biltorvet.dk uden beregning. Biltorvet.dk forbeholder sig dog ret til at indføre betaling og/eller ændre priser og betalingsvilkår for visse ydelser uden varsel.

Regler for annoncering

Privatpersoner må kun oprette annoncer for produkter (f.eks. biler), som brugeren reelt har til hensigt at sælge. Brugeren må ikke oprette annoncer på en måde, der kan give anledning til overtrædelse af lovgivning. Brugeren må kun oprette annoncer som privatperson. Professionelle annoncører, herunder bilforhandlere, MCforhandlere m.fl., henvises til at kontakte biltorvet.dk for anden aftale på support@biltorvet.dk

Løbetid for privatannoncer

Private annoncer på biltorvet.dk er gyldige i 60 dage. Privatannoncens løbetid på 60 dage tager udgangspunkt i datoen for seneste opdatering på annoncen og ikke den dag, hvor annoncen blev oprettet. Er der ikke foretaget opdateringer på annoncen i 60 dage, vil den automatisk blive deaktiveret. Brugeren vil i denne forbindelse modtage en e-mail, hvor der er anvist en mulighed for at forlænge annoncen uden beregning.

Du kan læse den generelle datapolitik for Auto IT A/S, som ejer biltorvet.dk, her.

Indlæser..