46.222 biler

Læs mere om Tesla her

Tesla - den miljøvenlige sportsvogn

Tesla har vundet indpas på det danske marked det seneste årti. Den amerikanske gigant er førende inden for elbiler og er med til at gøre verden til et grønnere sted. Nu får du også muligheden for at bidrage. 

 

Her på Biltorvet.dk har vi samlet et stort udvalg af brugte Tesla til salg i hele landet. Dermed hjælper vi dig med at tage det første skridt mod en mere bæredygtig kørsel.

Find en brugt Tesla bil i nærheden af dig

Biltorvet.dk gør alt det hårde og kedelig arbejde og lader dig om det sjove – så leder du efter en Tesla til salg, er du landet det helt rette sted. Vi har samlet annoncer på brugte Tesla fra hele landet. 

 

Derfor kan du finde en bilforhandler i nærheden af dig, hvor en Tesla sælges. På den måde kan du finde den forhandler, der matcher dine krav – og herefter booke en prøvetur eller afgive et bud på bilen. 

 

Mange modeller har kun få tusinde kilometer på bagen og fremstår så gode som nye. Du kan ved at købe en model brugt spare mange penge og få en topmoderne bil.

En sportsvogn, der ikke giver dig dårlig samvittighed

Tesla har formået at kombinere det hele til en perfekt elbil. Du får en miljøvenlig bil, hvor der er plads til hele familie til en overkommelig pris. 

 

Dertil har Tesla ydelserne som en sportsvogn, hvor flere modeller accelerer fra 0-100 kilometer i timen på under fire sekunder. Dermed fuldender Tesla drengedrømmen om en lynhurtig sportsvogn på en bæredygtig måde samtidig med, at der er plads til alle.

 

Her på Siden kan du finde Tesla brugt, og ved at købe brugt er du med til at gøre planeten endnu en tjeneste. 

Find en brugt Tesla til salg – du kommer langt på bare én enkelt opladning

Du skal ikke være bange for at begrænse dig, når du køber en brugt Tesla. Som førende elbilsproducent kan modellerne kører mellem 500-1000 kilometer på én opladning. 

 

Derfor er der ingen forskel på Teslas rækkevidde sammenlignet med en normal benzinbil. Den eneste forskel er, at du ikke bidrager til forurening og dermed kan køre rundt i din brugete Tesla med god samvittighed. 

Tag højde for dine behov, og find den perfekte model

Tesla har siden Tesla Roadster kom på markedet produceret flere forskellige modeller. Dermed kan du finde den model, der egner sig bedst til dine behov. Vi indsamler tilbud på både brugte Tesla Roadster, Tesla Model 3, Tesla Model X og Tesla Model S. 

Find den Tesla-model, du drømmer om, her:

Brug Biltorvet til at finde din brugte Tesla

Biltorvet.dk indhenter annoncer på biler fra hele landet. 

Det betyder, at du nemt og overskueligt kan se:

  • Hvor forhandleren er

  • Hvornår bilen er fra

  • Hvor langt bilen har kørt

  • Hvad bilen koster

  • Detaljerede oplysninger om den specifikke model

 

Hos os får du alt, der er værd at vide på forhånd. Dermed kører du ikke forgæves, når du skal ud at prøveture den Tesla, du er faldet over. 

 

Hos os kan du også nemt komme i kontakt med forhandleren, hvor du både kan afgive et bud eller booke en prøvetur. Lad os hjælpe dig med at finde din nye elbil.

 

 

 

 

 

 

Indlæser..