46.365 biler

 

Cupra – et nyt bilmærke på markedet

SEAT lancerede tilbage i 2018 t et nyt mærke med navnet Cupra, og de har allerede produceret flere forskellige biler. De har særligt fokus på deres plugin-hybrid og elbiler. De kalder sig desuden for et bilmærke med passion for racing, og de har da også to biler lavet til racerløb.

 

Cupra beskriver dem selv som værende et innovativt bilmærke, der har høj ydeevne og et højt niveau af håndværk i deres produktion. De arbejder på at give en unik oplevelse til hver enkelt fører. 

 

Cupra leverer både elbiler og benzin-og dieseldrevne biler.

Ligesom så mange andre innovative bilmærker, så har Cupra også valgt at designe og producere biler, der kan køre på el. Og det er en udfordring, som de har løst rigtig godt! 

 

Alle deres elbiler har en utrolig lang rækkevidde, hvilket er alfa omega når man gerne vil sælge elbiler. Samtidig med det har de arbejdet benhårdt på at lave nogle kraftfulde motorer, så deres biler har masser af kraft.

 

Cupra biler i lækkert design

Deres biler er inspireret af det sportslige design, der også kommer til udtryk i bilernes kraftige motorer. De prøver at bygge dem så aerodynamiske som muligt, så det bliver så god en køreoplevelse som muligt.

De arbejder hele tiden for, at man som fører af bilen skal kunne køre helt præcist, have frihed og kunne mærke sin bil ordentligt. Med en Cupra bil får du altså en virkelig lækker bil i et innovativt design, der adskiller sig fra de andre biler på markedet.

Du kan desuden vælge din Cupra flere forskellige farver, så den kan få lige det udtryk, som du ønsker dig.

 

De forskellige Cupra modeller

På trods af at være et forholdsvis nyt bilmærke, har de allerede lanceret en del forskellige bilmodeller. 

Inden for deres modeller Cupra Range finder du: Cupra Born, Cupra Leon Plug-in e-hybrid, Cupra Leon Sportstourer Plug-in e-Hybrid, Cupra Formentor, Cupra Formentor Plug-in e-Hybrid, Cupra Ateca, Cupra Leon 5D og Cupra Leon Sportstourer.

Inden for deres Race Cars modeller finder du: Cupra Leon E-racer og Cupra Leon Competición. 

Opladning af Cupra elbil

Det er efterhånden blevet ret nemt at få opladt sin elbil. I Europa er der intet mindre end 8000 ladestandere på vejene, og der kommer kun flere til hver dag. Du kan altså nemt lade din elbil, når du bevæger dig fra A til B ude i Danmark og Europa.

 

Hvis du er husejer, så er der også god mulighed for at få sat din egen ladestander op på din grund. Det koster typisk et engangsbeløb at få sat sådan en op, og så betaler du blot til strømmen efterfølgende.

 

Det er nemlig rigtig smart, da du så kan lade din bil, når den alligevel bare holder på matriklen om natten. Alle Cupras elbiler eller hybridbiler har en utrolig lang rækkevidde, hvilket gør at den ikke skal lades så tit op - ved et gennemsnitligt kørselsforbrug og kørselsmønster. 

 

Du kan under hver enkelt Cupra model læse nærmere om, hvor lang rækkevidde den enkelte bil har.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Cupra. 

Hvem ejer Cupra?

Cupra er ejer af det spanske bilmærke Seat. Selvom det er to selvstændige brands med samme ejer, så arbejder de stadig tæt sammen. 

Hvad er forskellen på Cupra og Seat?

Cupra er ejet af Seat, og det kan derfor være nemt at kæde de to forskellige bil brands sammen. Men de er begge selvstændige brands. 

Hvor bliver Cupra produceret?

Cupra er en del af det spanske bilmærke Seat, som har deres fabrikker i Spanien. 

Indlæser..